Conspiratori, asasini, sau mari conducatori?

Conspiratori, asasini, sau mari conducatori?
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 973-118-189-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 472

DESCRIERE

Întreaga istorie a omenirii are la bază conspiraţii, atentate, masacre, manipulări şi modelări ale maselor. Totul şi toate s-au făcut pentru a acapara puterea fără limite. Câtă dreptate are Alice Bauman concluzionând: „Când politica triumfă poporul trage ponoasele".

Citind cartea noastră, dumneavoastră veţi putea constata câtă dreptate avea Macchiavelli când scria în „Prinţul": „(...) ştim din experienţă că succesele măreţe au fost obţinute în zilele noastre numai de cei care nu şi-au bătut capul să respecte cuvântul dat şi au fost capabili să-i învârtă pe ceilalţi pe degete".

Şi mai apropiată de existenţa noastră de astăzi este părerea lui Nicolae Bălcescu care spunea: „Vai de acele naţii unde un mic număr de cetăţeni îşi întemeiază puterea şi fericirea lor pe robirea gloatelor".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0182 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.