Confesiuni gurmande - Dr. Mihaela Bilic

Confesiuni gurmande - Dr. Mihaela Bilic
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0450-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

Confesiuni gurmande - Dr. Mihaela Bilic
 
... toată lumea îţi vorbeşte despre mâncare, oricine are o idee, o părere. în această avalanşă de informaţii, ajungi să te simţi pierdut, dezorientat, nu ştii în cine să mai crezi şi te întrebi speriat: „Eu ce să mai mănânc? Ce am voie, ce trebuie?"
 
Răspunsul e în tine şi ţine de bun-simţ, instinct, nevoi şi plăcere. Mănâncă folosindu-ţi simţurile şi lasa-ţi corpul să spună ce-i face lui bine, de ce are nevoie.
 
Iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, îţi pun la dispoziţie toate informaţiile ştiinţifice şi experienţa mea de medic nutriţionist. Ca să-ţi fie viaţa „uşoară" şi plină de gust!
 
CUPRINS:
Oare mâncatul cu poftă chiar îngraşă, mai tare? Sporturile de iarnă - un prilej de împrietenire cu propriul corp/Voi pe ce loc sunteţi? Până şi mâncarea are nevoie de o lumină potrivită/Când ţi-e sete nu ţi-e foame, ce ziceţi de aşa o constatare? Savoarea matriarhatului/Când nu putem schimba obiceiul, e musai sa schimbăm eticheta/Porumb în toate formele/Legumele sunt mai bune crude? Depinde/Timpul să facem un pas înapoi/Ce mai rămâne din mâncarea noastră, dacă dăm comoditatea la o parte? Să nu ai după ce bea apă • Până şi florile au devenit obeze/Fibre din abundenţă, să umplem burta! Ronţăieli dulci şi sărate
 
Dacă cineva mi-ar găti aşa, cred că aş putea deveni vegetarian/Fiecare sărbătoreşte cum pofteşte/Viaţa noastră devine din ce în ce mai dulce/ Tuturor ne e greu, dar nu la toţi la fel Slabi ca nişte sfinţi / Ocolul pământului printre legume/Care e legătura dintre dinţi şi siluetă? Au un duşman comun: carbohidraţii/Chestiune de atitudine/Diferenţa dintre a mânca sănătos şi a mânca de plăcere/50 de ani de minciună care au dus la explozia obezităţii/AUTOFAGIA sau cum ne „reparăm" singuri/Setea de iluzii /Bio sau ne-bio?/„Laptele de soia este o escrocherie nutriţională"/Hrana caldă, un simbol al grijii pentru om/Nu mai avem răbdare - motiv de îngrăşare/Talia unică sau moda pentru orice siluetă/Scrisul face bine/Copilul invizibil de care am uitat... De ce e bine să ai încredere în tradiţii?! Borşul şi zeama de varză, adevărate licori probiotice...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.