Complotiștii - Kim Un-Su

Complotiștii - Kim Un-Su
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-973-47-3639-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 256

DESCRIERE

Complotiștii - Kim Un-Su
 
... inapoia fiecărui asasinat se află un complotist care uneltește din umbră. Complotiștii dictează toate mișcările celor mai periculoși criminali, însă existența lor nu pare să fie altceva decât o legendă. La urma urmei, cine sunt ei și ce urmăresc? Personajul principal al romanului Complotiștii, Reseng, un tânăr asasin, nu și-a pus niciodată astfel de întrebări. Cum nu s-a întrebat nici cine sunt cei pe care-i ucide sau de ce este „Biblioteca“ – sediul lui Moș Raton, mentorul său și bătrânul coordonator al industriei asasinatelor – plină de cărți pe care nu le citește nimeni.
 
Până în ziua în care, încălcând instrucțiunile primite, Reseng dă peste cap o serie de planuri bănoase, fapt care-l deranjează pe Hanja, fost discipol și actual concurent al lui Moș Raton. Când descoperă și complotul extraordinar pus la cale de trei tinere femei, Reseng se vede obligat să decidă dacă va rămâne în continuare un simplu executant sau, în sfârșit, va prelua el însuși controlul complotului.

Un thriller atipic care jonglează cu clișeele literaturii de gen, care amuză, dă fiori și pune pe gânduri deopotrivă, Complotiștii a fost nominalizat în 2017 la Grand Prix de la littérature policière, Franța.

„Închipuiți-vă un amestec de Tarantino și Camus, care se desfășoară în Seulul zilelor noastre – asta este Complotiștii. O carte plină de umor neașteptat și de scene de luptă excepționale.“

CUPRINS:

Despre ospitalitate.
Călcâiul lui Ahile.
Crematoriul pentru animale de companie al lui Ursu'.
Biblioteca numită Canisa.
Săptămâna berii
Piața de carne.
Mito.
Tricotaj.
Care pe care...
Bărbieru' şi soţia lui.
Uşa la stânga.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.