Colecţia celor mai bune citate - Serghei Nikolaevici Lazarev

Colecţia celor mai bune citate - Serghei Nikolaevici Lazarev
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-83-64740-40-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 152

DESCRIERE

Colecţia celor mai bune citate - Serghei Nikolaevici Lazarev
 
În această carte sunt adunate cele mai profunde citate din creaţia lui S. N. Lazarev, rezultatul a mai mult de 30 de ani de munca asiduă, selectate după sensul şi influenţa lor. Este o carte mică, de buzunar, tipărită într-o ediţie suplimentară, ca răspuns la numeroasele solicitări ale cititorilor care au vizitat expoziţia de tablouri ale autorului în decembrie 2021.

Vă poate însoţi oriunde, a fost alcătuită cu multă dragoste, inclusiv cu ajutorul dumneavoastră, pentru care vă suntem recunoscători! Aici sunt adunate cele mai hune si mai semnificative citate ale autorului, selectate de cititori şi de echipa lui S. N. Lazarev, potrivite pentru cele mai importante evenimente ale vieţii.

Dacă aţi fost jigniţi, acceptaţi acest lucru ca pe un impuls către lucrul cu sine. Şi atunci supărările vor dispărea - ele se vor transforma în noi oportunităţi de cunoaştere a lumii.
* * *
Principalul lucru în căinţă este aspiraţia către Dumnezeu şi dorinţa de a te schimba pe tine însuţi.
* * *
Când înţelegi că nu există vinovaţi, începi să te dezvolţi.
* * *
Dacă vreţi să fiţi fericiţi, nu emiteti pretenţii fată de nimeni si nimic.
* * *
Energia iubirii - iată principalul indicator al bunăstării unui om.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0380 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.