Codul penal și Codul de procedură penală (actualizate la 1 octombrie 2023)

Codul penal și Codul de procedură penală (actualizate la 1 octombrie 2023)
Preț: 67,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9628-51-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 496

DESCRIERE

Codul penal și Codul de procedură penală (actualizate la 1 octombrie 2023) - Ediție îngrijită de George Zlati
 

*actualizate cu Legea nr. 258/2023 pentru modificarea art. 369 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal
 
Prezentele Coduri au integrate doar recursurile în interesul legii, hotărârile prealabile pronunțate în vederea dezlegării unor chestiuni de drept și deciziile instanței de control constituțional, astfel încât – fără alte note, comentarii adiționale și jurisprudență –, viitorii specialiști în drept, dar și cei cu mai multă experiență, să aibă un acces mai facil la normele legale incidente pentru bunul mers al procesului penal.
 
De asemenea, în această formulă, prezentele coduri pot fi folosite și la examenele unde este permis să se intre cu codurile în sală, cum este examenul de definitivare în profesia de avocat.
 
Cartea este realizată în format legat cu spiră, care face utilizarea acestuia mult mai ușoară, are margini generoase pentru a putea face notițe și este tipărită pe hârtie albă, în condiții grafice deosebite.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0397 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.