Codul memoriei - Alexander Loyd

Codul memoriei - Alexander Loyd
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-235-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288

DESCRIERE

Codul memoriei - Alexander Loyd
 
... suntem produsul experiențelor noastre din trecut. Bun sau rău, orice facem este influențat de amintiri — sau, mai precis, de ceea ce extragem noi din ele.
 
Dar dacă ai avea posibilitatea să te întorci în timp și să rescrii experiențele trecutului?
Dacă ai putea transforma o barieră în trambulină?
Dacă ți-ai putea schimba comportamentul modificându-ți amintirile?

Poate că pare prea futurist ca să fie adevărat, dar este și real, și posibil. Trecutul nu trebuie lăsat să ne dicteze viitorul. Slăbitul, eliminarea dependențelor, îmbunătățirea relațiilor sau a carierei — este vorba despre comportamente care pot fi schimbate prin modificarea amintirilor. În Codul memoriei, doctorul Alexander Loyd ne învață cum, dezvăluind tehnici pe care le dezvoltă de peste 16 ani.

Când avem experiențe negative, ne formăm mecanisme pentru a le face față și pentru a le evita în viitor. Acest lucru poate determina comportamente cum sunt mâncatul excesiv, abuzul de substanțe chimice sau alte alegeri greșite în privința stilului de viață. Transformând amintirile negative în amintiri pozitive, putem schimba comportamentele de la care pornesc problemele noastre.
 
Procesul, numit ingineria memoriei, presupune să ne învățăm creierul să-și reimagineze și să recodifice anumite amintiri care declanșează asocieri negative, dar și mecanismele de evitare și de adaptare pe care le-am dezvoltat pentru a le face față. Înseamnă să ne învățăm să regândim acele imagini interne, astfel încât, în loc să producă frică, anxietate sau alte emoții negative, să dea naștere iubirii, liniștei și asocierilor pozitive.
 
ALEXANDER LOYD deține doctorate în psihologie și medicină naturistă. Cei 12 ani de căutare a unui tratament pentru depresia soției sale au dus la descoperirea sistemului Codul vindecării în 2001. De atunci, cabinetul său particular a devenit unul dintre cele mai mari de acest fel din lume, în condițiile în care mii de clienți din 50 de state americane și peste 140 de țări folosesc Codul vindecării pentru a vindeca, practic, orice problemă fizică, emoțională, de succes sau relațională.
 
CUPRINS:
 
Introducere: aminteşte-ţi de tine, cel adevărat 
   
PARTEA ÎNTÂI. MAREA DISFUNCŢIONALITATE A MEMORIEI
1. Cum au fost concepuţi oamenii să funcţioneze (dar nu mai fac asta)                        
2. Crearea amintirilor    
3. Transferul de memorie         
4. Cele două legi         
5. De ce nu poţi face ce e cel mai bine pentru tine                
6. Un rezumat al marii defecţiuni a memoriei  
 
PARTEA A DOUA. TEHNICA INGINERIEI MEMORIEI
7. Medicina eneigetică                 
8. Ingineria memoriei: trebuie să vezi ca să crezi
9. Tehnica ingineriei memoriei: călătoreşte înapoi în timp pentru a schimba prezentul şi viitorul tău                             
10. Codurile vindecării II: Instrumente de energie pentru a debloca uşa            
11. Ingineria memoriei în acţiune    
Epilog. Programat pentru miracole    
Mulţumiri                    
Note
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0276 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.