Codul lui Moise. Cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii

Codul lui Moise. Cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-326-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192

DESCRIERE

Codul lui Moise. Cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii - James F. Twyman
 
... ni se oferă cel mai puternic instrument din istorie, pentru a ne crea propria realitate. Ceea ce citiţi aici nu e o simplă poveste de spiritualitate; este reală şi adevărată. Avem nevoie de suflete iluminate pentru a materializa, în sfârşit, lumea visurilor noastre. Este uşor să te uiţi la Pământ şi să vezi distrugerile provocate de acţiuni inconştiente. Planeta noastră nu a ajuns în această stare, de una singură, ci din cauza deciziilor noastre colective. Întrebarea ce trebuie pusă este simplă: Vom alege să facem asta în continuare, sau ne vom hotărî cu fermitate să urmăm mai degrabă chemarea sufletului, decât pornirile ego-ului? Lumea şi tot ce există în ea se va transforma, pentru a corespunde cu ceea ce simţim cu adevărat.
 
Fiecare dintre voi are un rol esenţial de jucat şi de aceea v-a găsit această carte. Pentru moment, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă... sunteţi pe cale să porniţi într-o călătorie care vă va schimba viaţa!
 
CODUL LUI MOISE
 
Este oare posibil ca acum 3. 500 de ani, Moise să fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce îţi doreşti? Codul lui Moise a fost folosit iniţial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns şi numai celor mai înalţi iniţiaţi li s-a permis să-l invoce. În această carte, James Twyman dezvăluie Codul pentru prima dată, arătând cum poate fi el folosit pentru a ne schimba vieţile... şi chiar lumea. Folosind tehnicile prezentate în aceste pagini, veţi descoperi cum puteţi integra cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii, în propria voastră viaţă.
 
În centrul Codului lui Moise se regăseşte adevărata funcţie şi aplicarea practică a Legii Atracţiei. Poate vi s-a spus că această Lege se ocupă cu a "obţine" lucrurile pe care le doriţi – lucruri despre care aveţi impresia că vă vor face viaţa mai plăcută. Dar ce-aţi zice dacă acesta este doar primul pas, iar descifrarea Codului lui Moise depinde mai degrabă de ceea ce sunteţi dispuşi să "oferiţi" şi nu să "primiţi"? Ar însemna că posedaţi deja abilităţile pentru a materializa, chiar acum, tot ce vă doriţi!
 
De asemenea, ar putea arăta şi faptul că aveţi capacitatea – ba chiar responsabilitatea – de a folosi această Energie Divină pentru altceva decât pentru bani, o maşină mai bună, sau o relaţia perfectă. Sunteţi aici să valorificaţi puterea Divinităţii însăşi, pentru a crea o lume bazată pe legile compasiunii şi păcii.
 
CUPRINS:
 
Introducere: Cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii!
PARTEA I: Legea atracţiei
Capitolul 1: O poveste pentru eternitate
Capitolul 2: Un dar de la Dumnezeu
Capitolul 3: Ramses cel Mare
Capitolul 4: O conversaţie cu Dumnezeu
Capitolul 5: Realitate sau imaginaţie
Capitolul 6: Numele Sfânt al lui Dumnezeu
PARTEA II: începe adevărata călătorie
Capitolul 7: Cele două căi
Capitolul 8: Spiritual sau religios
Capitolul 9: Teoria trickle-down aplicată iluminării
Capitolul 10: A vedea prin ochii lui Dumnezeu
Capitolul 11: Ego versus Suflet
Capitolul 12: Pasul final
Postfaţă
Anexă
Scurt curs de materializare  
Cele zece chei pentru materializarea tuturor lucrurilor pe care le doriţi
Cele zece blocaje care vă împiedică să obţineţi tot ceea ce vă doriţi
Nota autorului
Frecvenţele EU SUNT CEL CE SUNT, de Jonathan Goldman
Despre autor
        

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0335 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.