Codul lui Moise. Cel mai puternic instrument de materializare, din istoria lumii

Codul lui Moise. Cel mai puternic instrument de materializare, din istoria lumii
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1701-37-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 198

DESCRIERE

După ce "Codul lui Moise" a fost revelat evreilor pentru prima dată, au avut loc unele dintre cele mai mari miracole din istorie. La scurt timp după aceea, conducătorii cu autoritate au decretat că energia inerentă acestuia era, pur şi simplu, prea puternică şi prea periculoasă, pentru a fi folosită de altcineva decât de cei mai înalţi iniţiaţi...

A venit vremea să cunoaştem şi noi Codul - nu doar pentru a aduce noi bogăţii în viaţa noastră, ci şi pentru a crea o lume bazată pe legile compasiunii şi păcii. Ni se oferă cel mai puternic instrument din istorie, pentru a ne crea propria realitate.

În centrul Codului lui Moise se regăseşte adevărata funcţie şi aplicarea practică a Legii Atracţiei. Poate vi s-a spus că această Lege se ocupă cu a „obţine" lucrurile pe care le doriţi - lucruri despre care aveţi impresia că vă vor face viaţa mai plăcută.

Dar ce-aţi zice dacă acesta este doar primul pas, iar descifrarea Codului lui Moise depinde mai degrabă de ceea ce sunteţi dispuşi să „oferiţi" şi nu să „primiţi"? Ar însemna că posedaţi deja abilităţile pentru a materializa, chiar acum, tot ce vă doriţi!

De asemenea, ar putea arăta şi faptul că aveţi capacitatea - ba chiar responsabilitatea - de a folosi această Energie Divină pentru altceva decât pentru bani, o maşină mai bună, sau o relaţia perfectă. Sunteţi aici să valorificaţi puterea Divinităţii însăşi, pentru a crea o lume bazată pe legile compasiunii şi păcii. Aceasta este sarcina pe care trebuie să o duceţi la bun sfârşit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0330 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.