Codul lui Dumnezeu

Codul lui Dumnezeu
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 292

DESCRIERE

… toţi avem numele străvechi al lui Dumnezeu înscris în corpurile noastre, în modul cel mai intim posibil. Fiecare fibră de muşchi, fiecare cristal din oasele trupului, lacrimile care ne curg şi produsele secundare ale vieţii, pe care le numim „reziduuri" - toate sunt Dumnezeu.

În această informaţie simplă, dar semnificativă, stă legătura care ne uneşte şi cheia supravieţuirii. Nu ştim exact cu ce provocări ne vom confrunta în viitorul nostru comun, dar de un lucru putem fi siguri: oricare ar fi testele la care vom fi supuşi, le vom trece ca o familie globală. Soarta pe care o poate avea o comunitate, un popor, sau o naţiune, pot să o aibă şi alţii. Ne va trebui întreaga noastră înţelepciune colectivă, dorinţa de a apăra viaţa, ca şi forţa ce poate veni doar din diversitatea noastră, pentru a depăşi testele la care vom fi supuşi.

De sute de generaţii, fiecare dintre noi am purtat cheia supravieţuirii noastre ca un mesaj - adresat nouă înşine, într-o formă care, odată recunoscută, nu mai poate fi interpretată greşit. Poate că, în anticiparea zilei în care căutarea originilor noastre ne va conduce către esenţa vieţii, acest mesaj va putea fi revelat doar prin descoperirea şi acceptarea faptului că suntem cu toţii Una.

Fost expert în domeniul geologiei şi cunoscut proiectant de sisteme pentru computere, Gregg Braden, autorul unor cărţi importante, este invitat de marcă la conferinţe internaţionale şi la emisiuni mass-media, care se ocupă de rolul spiritualităţii în tehnologie.

Braden este considerat acum ca fiind o autoritate în privinţa unirii înţelepciunii trecutului, cu ştiinţa, tehnologia şi pacea viitorului nostru. Călătoriile sale în sate îndepărtate din munţi, în mânăstiri şi temple uitate de timp, cuplate cu cunoaşterea ştiinţelor exacte, îi oferă calificarea necesară pentru a aduce înţelepciunea unor tradiţii demult pierdute, în viaţa noastră de astăzi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.