Codul divin al vietii

Codul divin al vietii
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 188

DESCRIERE

Codul divin al vietii - dr. Kazuo Murakami
… studii recente arata ca genele functioneaza si se schimba in fiecare minut, in fiecare secunda. Conform cartii "Codul divin al vietii", genele dezactivate au potentialul de "a se trezi" si de a transforma astfel personalitatea si infatisarea umana. Aceasta carte arata cum factorii mentali si emotionali - negativi, de exemplu stresul, si pozitivi, cum ar fi bucuria, recunostinta si spiritualitatea - au o mare influenta in activarea sau dezactivarea genelor. In baza noilor descoperiri stiintifice si a propriilor observatii ale autorului, Codul divin al vietii ne invata cum sa ne trezim aptitudinile latente la orice varsta.
Cum? Dr. Murakami sustine ca o atitudine pozitiva poate activa genele necesare pentru a aduce succesul si fericirea in viata noastra, in acelasi timp dezactivandu-le pe cele negative. El numeste acest proces "gandire genetica" - o abordare stiintifica a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului si a inspiratiei. "Societatea umana din secolul XX se confrunta cu provocari care nu pot fi solutionate doar prin stiinta ori doar prin religie. Trebuie sa imbinam intelegerea spirituala si cunoasterea stiintifica moderna pentru a depasi suferinta cu care se confrunta omenirea. Cercetarile atat de importante realizate de Kazuo Murakami ne duc mai aproape de acest scop." - Sfintia Sa Dalai Lama despre autor
Dr. Kazuo Murakami este unul dintre geneticienii de varf din intreaga lume si profesor emerit la Universitatea Tsukuba, una dintre universitatile japoneze de elita. In 1963 si-a luat doctoratul in Chimie agricola la Facultatea de Agricultura a Universitatii Kyoto, devenind apoi cercetator la Universitatea Oregon Health & Science. In 1976, dr. Murakami si-a inceput cariera didactica la Universitatea Vanderbilt, ca profesor asistent. A fost numit apoi profesor de biochimie aplicata la Universitatea Tsukuba in 1978, unde a inceput cercetarile genetice. In 1983, a decodificat enzima renina umana, cu rol important in tratarea hipertensiunii, care i-a adus aprecierea internationala. In 1990 a castigat Premiul pentru Cercetare Max Planck. In 1994 a devenit director al Centrului de Cercetare Avansata Tsukuba, de la Universitatea Tsukuba. In 1996 i-a fost inmanat Premiul Academiei Japoneze, ca recunoastere a realizarilor sale profesionale.
CUPRINS:
PREFAŢĂ
INTRODUCERE
I. DESCIFRAREA MISTERULUI VIEŢII
II. CUM SA NE ACTIVAM GENELE
III. ATITUDINEA INTERIOARĂ ŞI MEDIUL ÎN CARE TRĂIM NE POT INFLUENŢA GENELE
IV. LECŢII DE VIAŢĂ DIN LABORATOR
V. MIRACOLELE TIPARULUI VIEŢII
VI. ÎMBINAREA ŞTIINŢEI CU DIVINUL

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0307 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.