Codul de procedura civila Ianuarie 2024 EDIȚIE SPIRALATA - Dan Lupascu

Codul de procedura civila Ianuarie 2024 EDIȚIE SPIRALATA - Dan Lupascu
Preț: 54,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-39-1329-7
Anul publicării: 2024
Pagini: 336

DESCRIERE

Codul de procedura civila Ianuarie 2024 EDIȚIE SPIRALATA - Dan Lupascu
 
● Dispozitii de aplicare
● Decizii ale Curtii Constitutionale
● Recursuri in interesul legii
● Hotarari prealabile
● Dispozitii conexe
● Index
 
Lucrarea Codul de procedura civila Ianuarie 2024 (editie spiralata), tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, contine textul Codului de procedura civila, actualizat, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.
 
Volumul Codul de procedura civila Ianuarie 2024 (editie spiralata) cuprinde si: decizii ale Curtii Constitutionale; recursuri in interesul legii si hotarari prealabile; Legea nr. 140/2022 privind unele masuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale si psihosociale si modificarea si completarea unor acte normative (extras); Legea nr. 172/2022 pentru ratificarea Protocolului nr. 16 la Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, adoptat la Strasbourg la 2 octombrie 2013 si semnat de Romania la Strasbourg la 14 octombrie 2014; Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor masuri necesare punerii in aplicare a Protocolului nr. 16 la Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, adoptat la Strasbourg la 2 octombrie 2013 si semnat de Romania la Strasbourg la 14 octombrie 2014 (extras).
 
Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul procedurii civile si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie corespunzatoare.
 
Lucrarea Codul de procedura civila Ianuarie 2024 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.