Codul de procedură civilă (actualizat la 15 octombrie 2023)

Codul de procedură civilă (actualizat la 15 octombrie 2023)
Preț: 51,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9628-54-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 380

DESCRIERE

Codul de procedură civilă (actualizat la 15 octombrie 2023) - Ediție îngrijită de: Paul Pop
 
Odată cu împlinirea unei decade de la intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă, am socotit util să punem la dispoziție studenților de la licență și master ai facultăților de drept din țară un cod aniversar (2013-2023), care să îi poată ajuta în lucrul diurn sau nocturn, după caz, al aprofundării uneia dintre cele mai frumoase discipline ale dreptului: procedura civilă.
 
Astfel, prezentul Cod are integrate doar recursurile în interesul legii, hotărârile prealabile pronunțate în vederea dezlegării unor chestiuni de drept, deciziile instanței de control constituțional, precum și o anexă în care este prezentată în extras Legea de punere în aplicare a noului Cod de procedură civilă, astfel încât – fără alte note, comentarii adiționale și jurisprudență –, viitorii specialiști în drept, dar și cei cu mai multă experiență, să aibă un acces mai facil la normele legale incidente pentru bunul mers al procesului civil.
 
De asemenea, în această formulă, prezentul cod poate fi folosit și la examenele unde este permis să se intre cu codurile în sală, cum este examenul de definitivare în profesia de avocat.
 
Cartea este realizată în format legat cu spiră, care face utilizarea acestuia mult mai ușoară, are margini generoase pentru a putea face notițe și este tipărită pe hârtie albă, în condiții grafice deosebite.
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0389 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.