Codul civil (actualizat la 20 septembrie 2023)

Codul civil (actualizat la 20 septembrie 2023)
Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9628-52-2
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 544
Categoria: Drept

DESCRIERE

Codul civil (actualizat la 20 septembrie 2023) - Ediție îngrijită de Cristian Paziuc
 
Prezentul Cod are integrate doar recursurile în interesul legii, hotărârile prealabile pronunțate în vederea dezlegării unor chestiuni de drept și deciziile instanței de control constituțional, astfel încât – fără alte note, comentarii adiționale și jurisprudență –, viitorii specialiști în drept, dar și cei cu mai multă experiență, să aibă un acces mai facil la normele legale incidente din dreptul civil.
 
De asemenea, în această formulă, prezentul cod poate fi folosit și la examenele unde este permis să se intre cu codurile în sală, cum este examenul de definitivare în profesia de avocat.
 
Cartea este realizată în format legat cu spiră, care face utilizarea acestuia mult mai ușoară, are margini generoase pentru a putea face notițe și este tipărită pe hârtie albă, în condiții grafice deosebite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.