Civilizatii succesive, modelarea extraterestra

Civilizatii succesive, modelarea extraterestra
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-7634-62-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256

DESCRIERE

Civilizatii succesive, modelarea extraterestra (Vol. 1) Artefacte importante - Emilian M. Dobrescu
 
O carte despre civilizatii successive este oricând actuala (un paradox aparent), iar cea de fata este cu atât mai provocatoare. Cartea este elaborata similar modelului esantioanelor (paternurilor) civilizationale, în maniera noii antropologii americane interbelice, ilustrata de celebra carte a lui Rudi Benedict, „Patterns of Culture", tradusa în limba franceza, chiar cu titlul acesta „Echantillons de civilisations" („Esantioane ale civilizatiilor").
 
Cartea de fata se înscrie într-o atare serie metodologica prestigioasa. Capitolele 2 si 3 ale cartii antropoloagei americane aduc probe asupra înrudirii manierei urmate de autorii cartii de fata, fiindca si Ruth Benedict abordeaza explicit chestiunea diversitatii civilizatiilor (se poate vedea capitolul din cartea acesteia, De la diversite des civilisations), dar si dinamica generativa a unei civilizatii (capitolul Comment se constitue une civilisation). Autorii cartii de fata insista asupra acestor doua chestiuni: diversitatea civilizationala la scara istoriei universale, propunându-ne o prezentare mapamondica si spectroscopica a celor circa 24 de civilizatii apuse, consemnate de memoria Omenirii. Lipsesc din lista prezentata cele circa 6-7 civilizatii înca „vii", intentia sa fiind sa examineze lista a ceea ce denumeste „civilizatii ale antichitatii".

.. cat de mult iubesti Adevarul? Chiar iubesti Adevarul sau esti doar curios? Il iubesti suficient incat sa-ti reconstituiesti modul de a intelege, pentru a te adapta unei realitati care nu corespunde cu actualele tale credinte si care nu te face fericit 120%?...
...

Craniile de la Bradford (SUA)

Aceste cranii neobisnuite au iesit la suprafata in urma lucrarulor de excavare facute la o movila de înmormântare in Bradford, Pennsylvania la sfârsitul anilor 1800.

Cei trei cercetatori care supravegheau sapaturile au fost uimiti când in loc de oseminte ale nativilor americanilor din secolul ai XIII-lea, movila de inmormântare ascundea ceva ce semana cu cranii de demon: in afara de coarnele care le ieseau din frunte, scheletele au avut si o alta caracteristica interesanta: aveau 7 m înaltime!
Cercetatorii au conchis ca scheletele pot fi ramasitele unei vechi rase de giganti care au locuit in America de Nord cu mii de ani în urma.

Unii au trasat paralele între aceasta descoperire si misterioasa civilizatie Mound Builder, din vremuri preistorice. Un numar de structuri megalitice au fost atribuite acestei civilizatii marete, iar unii cercetatori sustin ca acestea sunt dovezi care arata ca civilizatia respectiva a fost formata din Uriasi/Nephilimi sau Stralucitorii.
Ramasitele au fost trimise la Muzeul din Philadelphia (SUA) si de atunci au disparut, eliminând posibilitatea unei analize aprofundate.

Aceste cranii în forma atât de ciudata au provocat destul de multa agitatie de la descoperirea lor. Cele peste 300 cranii au o vechime de peste 3 000 de ani, iar unii cercetatori cred ca aceasta descoperire justifica o schimbare în paradigmele antropologice acceptate.
 
DIN CUPRINS:
Despre actualitatea civilizatiilor apuse, prof. univ. dr. Ilie Badescu
ARTEFACTE IMPORTANTE
9 artefacte uluitoare din tara noastra
350 „Out of Place Artifacts"
500. 000 de obiecte misterioase pe orbita si suprafata terrei
Amuleta din McKragarh (Pakistan)
Apocalipsa din fresca "Roata lumii" (România)
Artefactele de la Cueva de Los Tayos (Ecuador)
Artefactele de la Gizeh (Egipt)
Artcfactele de la Heradeion (Egipt)
Artefactele de la Tell Al Ubaid (Irak)
Artefactele de pe Muntele Molpir (Slovacia)
Artefactul din Coso (SUA)
Astronautul de la Salamanca (Spania)
Astronautul din Ecuador
Astronautul Pakal (Mexic)
Astronautii din Val Camonica (Italia)
Avionul cu aripa delta
Avionul macheta din Saqqara (Egipt)
Avioanele Vimana (India si Afganistan)
Bagheta siriana
Bateria din Bagdad (Irak)
Becul antic egiptean
Bujia din Olancha (SUA)
Burghiul scotian
Cartea despre lumea de dincolo de Potop
Cartea lui Dzyan
Cartea lui Thoth
Cartea Moralitatii (Franta)
Cartea Ume No Chiri (Japonia)
Dazanele din lakutia (Rusia)
Calcâiul de la Aiud (România)
Dele 10 porunci din New Mexico (SUA)
Cercurile de piatra
...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0303 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.