Citirea feței. Cum să descifrezi o persoană după trăsăturile chipului

Citirea feței. Cum să descifrezi o persoană după trăsăturile chipului
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-203-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 328

DESCRIERE

Citirea feței. Cum să descifrezi o persoană după trăsăturile chipului - Eric Standop
 
... cu toţii suntem cititori de feţe înnăscuți şi, încă din prima zi de viaţă, ne orientăm instinctiv privirea spre trăsăturile faciale ale celor din jur. Nu există persoană care să nu aibă capacitatea intuitivă de a descifra sentimentele celorlalţi în expresiile lor.
 
Îmbinând trei şcoli diferite de citire a feţei cu identificarea ştiinţifică a celor mai subtile microexpresii, Eric Standop este capabil să citească emoţiile, caracterul, ba chiar şi starea de sănătate a unei persoane — doar uitându-se la faţa ei.
 
Cartea conţine ilustraţii ce permit cititorilor să vadă trăsăturile interpretate de Standop şi este împărţită în secţiuni care se concentrează asupra unor domenii precum sănătatea, dragostea, comunicarea şi succesul în afaceri. Partea finală a cărţii explică semnificaţia a zeci de forme şi expresii faciale, astfel încât cititorii să-şi poată perfecţiona propriile capacităţi de citire a feţei şi să le aplice în viaţa lor de zi cu zi.
 
„Fascinanta carte a lui Eric Standop prezintă într-un mod accesibil şi convingător vechea şi neconvenţionala tehnică a citirii feţei." - Phil Houston, veteran CIA şi coautor al cărţii Spy the Lie (Trei, 2015)
 
Eric Standop este unul dintre cei mai mari experţi internaţionali în citirea feţei, susţinând conferinţe în peste douăzeci de ţări pentru antreprenori, manageri, profesori şi ofiţeri de poliţie. Este fondatorul Academiei de Citire a Feţei şi are clienţi care activează în domenii foarte variate, de la finanţe şi tehnologie la sănătate şi wellness.
 
CUPRINS:
 
PARTEA I. ARTA SI STIINTA CITIRII FETEI
1. Primul nostru limbaj
2. Eric e un ou
3. Citirea fetei de-a lungul istoriei
4. Arta citirii fetei
 
PARTEA A II-A. POVESTI DE VIATA
5. Personalitate si caracter
6. Scopul in viata
7. Lumea expresiilor faciale
8. Drumul in viata
9. Afaceri
10. Sanatate
11. Dragoste
12. Perceptia altora
 
PARTEA A III-A. GHID DE CITIRE A FETEI
Elemente fundamentale ale citirii fetei
Multumiri
Note
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.