Chiron sau despre astrologia sufletului

Chiron sau despre astrologia sufletului
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 384
Categoria: Astrologia

DESCRIERE

Chiron sau despre astrologia sufletului – Minerva
…descoperirea planetei minore Chiron, la 1 noiembrie 1977, poate fi considerată un simbol al faptului că omenirea era pregătită să acceseze Cunoasterea si să evolueze spre înalta spiritualitate. Situată pe Centura Kuiper, planeta minoră Chiron (catalogată uneori si drept asteroid, planetoid sau cometă) nu este de minoră importantă, deoarece, asa cum au arătat analizele astrologice bine documentate, aspectele pe care le realizează tranzitul său prin case si semnele zodiacale sunt de mare însemnătate în interpretarea hărtii natale a unui individ. Amplasarea lui Chiron în horoscop indică o casă cu probleme profunde, atât fizice, cât si psihice, care nu se vindecă niciodată în întregime si care rămân să ne amintească permanent care ne sunt punctele vulnerabile, rănile cu care trebuie să lucrăm pentru a le cicatriza.
Cartea de fată, prima lucrare despre Chiron în limba română, contine:
-ample referinte mitologice, istorice, culturale si medicale despre această planetă si despre rolul ei în evolutia omenirii -interpretări astrologice detaliate ale aspectelor pe care tranzitul lui Chiron pe bolta cerului le realizează cu celelalte planete -o bogată cazuistică, rezultată din îndelungata experientă a autoarei, ilustrată prin hărti natale reale, menită să îl ajute pe cititorul pasionat de astrologie să-si interpreteze mai bine astrograma si, astfel, să se înteleagă mai bine, să îsi repereze mai usor problemele si să îsi îmbunătătească viata.
CUPRINS:
Catre voi, Cautatorii de Lumină! - I. NAŞTEREA UNUI MIT 1a. Arhetipul chironian 1b. Chiron si complexul abandonului 1c. Chiron şi tiparul transgeneraţional 2. CICLUL LUI CHIRON 2. a. Primul pătrat 2. b. Prima opoziţie 2. c. Ultimul pătrat 2. d. încheierea ciclului 2. e. Retrogradarea chironiana 3. O ANALIZĂ ASTROLOGICA 3. a. Calităţile elementare ale semnelor în care se afla Chiron 3. a. 1. Chiron în semne de Foc Chiron în Berbec Chiron în Leu Chiron în Săgetător 3. a. 2. Chiron în semne de Aer Chiron în Gemeni Chiron în Balanţă Chiron în Vărsător 3. a. 3. Chiron în semne dc pământ Chiron în laur Chiron în Fecioară Chiron în Capricorn 3. a. 4. Chiron în semne de apă Chiron in Rac Chiron in Scorpion Chiron în Peşti 3. b. Chiron în Case Chiron în Casa 1 Chiron în Casa a 2-a Chiron în Casa a 3-a Chiron în Casa a 4-a Chiron în Casa a 5-a Chiron în Casa a 6-a Chiron în Casa a 7-a Chiron în Casa a 8-a Chiron în Casa a 9-a Chiron în Casa a 10-a Chiron în Casa a 11-a Chiron în Casa a 12-a 4. PARADOXUL CHIRONIAN 4. 1. Accente chironiene în sănătate 4. 1. a Imunitatea Infectat cu HIV Transplant hepatic Muşcătură de viperă 4. 1. b Somnul tămăduitor sau coma indusă 4. 1. c Alimentaţia Anorexie - Bulimie Bulimie Bulimie - anorexie Bulimie Demis Roussos, 15 iunie 1946, Alexandria, Egipt 4. 2Altele teme chironiene Atacuri de panică Amputarea degetelor......

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0168 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.