Cheile genelor. Pasind pe calea de aur - secventa Venus

Cheile genelor. Pasind pe calea de aur - secventa Venus
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-92798-6-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 282

DESCRIERE

Cheile genelor. Pasind pe calea de aur - secventa Venus. Deschiderea inimii - Richard Rudd
... relaţiile sunt ultimul mare teritoriu necartografiat al conştiinţei umane. Gândeşte-te bine înainte de a începe lucrul cu Secvenţa Venus. Această călătorie s-ar putea să îţi testeze limitele mai mult decât oricare altă învăţătură pe care ai întâlnit-o vreodată. Ţi se va cere să-ţi pui relaţiile în centrul căii tale spirituale. Astfel, vei învăţa, în cel mai rapid şi imprevizibil mod cu putinţă, cum să fii o fiinţă umană bună.
Relaţiile îţi dezvăluie slăbiciunile, greşelile, umbrele, fricile şi cele mai profunde răni. Insă ele îţi arată, de asemenea, capacitatea vastă a inimii tale de a iubi, a ierta, a hrăni şi a accepta orice situaţie, comportament sau împrejurare.
Secvenţa Venus îţi pune la dispoziţie o hartă a tiparelor tale din cadrul tuturor relaţiilor. Ea îţi indică etapele şi contextele în care te închizi, te ascunzi, învinuieşti sau îţi proiectezi problemele asupra altora. Mai presus de toate, Secvenţa Venus îţi oferă o modalitate practică de a destrăma aceste tipare de auto-sabotaj care ne urmăresc în toate relaţiile noastre. Acesta este un proces care necesită răbdare, blândeţe şi curaj.
Majoritatea muncii cu Secvenţa Venus o vei face singur, înăuntrul tău, învăţând să observi şi apoi să spargi tiparele care te împiedică să te iubeşti pe tine însuţi şi pe cei din jur. Concepută pentru a merge mână in mână cu Programul Calea de Aur, această carte îţi va fi ghid în lumea intimă a propriei transformări lăuntrice, îţi recomand cu căldură, aşadar, să foloseşti fişierele audio şi video aferente, care se găsesc în programul online, pentru a înţelege pe deplin toate aspectele pe care le implică lucrul cu Secvenţa Venus. Aşa cum spune Rumi în poezia de mai sus, fiecare dintre noi suntem asemeni caprei betege. Inimile noastre sunt uşor de frânt, iar vieţile noastre delicate pot fi cu uşurinţă întoarse cu fundul în sus. Din acest punct de vedere, cu toţii suntem la fel. Secvenţa Venus este o înţelepciune bazată pe prezenţă, încredere şi iubire profundă.
Cea mai profundă formă de iubire este cea care nu judecă, ci lasă loc tuturor posibilităţilor şi formelor de manifestare. Aceasta este iubirea care depăşeşte chiar şi limitele a ceea ce concepem a fi iubire. De aceea suntem aici. Este dreptul nostru din naştere să revendicăm acea iubire, iar până nu vom putea face asta, vieţile noastre nu ne vor părea niciodată complete, sufletele noastre nu-şi vor găsi odihna sau liniştea. De-a lungul anilor, am descoperit că poporul român are o capacitate enormă de a iubi şi a ierta, mai mare ca a oricărei alte culturi pe care am întâlnit-o vreodată. Această muncă lăuntrică este, aşadar, perfectă pentru voi. Sunt onorat că aţi adoptat aceste învăţături cu atâta curaj, şi aş vrea să vă felicit pentru profunzimea înţelepciunii voastre culturale şi pentru inimile voastre străvechi, paşnice şi blânde. Fie ca această învăţătură să fie adoptată de întreg poporul şi fie ca voi să fiţi aceia care aduc turma omenirii înapoi acasă. (Richard Rudd)
Fragmente din carte:
... fiecare relaţie din viata ta îti aduce ocazia de a descoperi o relaţie mai profundă cu propriul tău scop adevărat. Aceasta este o afirmaţie care merită contemplată. In epoca modernă, atunci când relaţiile devin foarte dificile, indiferent de cât de mult încercăm să le salvăm, mulţi dintre noi nu găsesc altă soluţie decât despărţirea. Totuşi atunci când vei înţelege cu adevărat mesajul fundamental al Secvenţei Venus, vei vedea scopul relaţiilor în viaţa ta într-o cu totul altă lumină. Tindem să credem că scopul relaţiilor noastre este de a ne aduce mai multă fericire în viată, iar acesta este un punct de vedere util şi uşor de înţeles. Totuşi uneori trebuie să ne uităm mai în profunzime, pentru a găsi diamantele. Trebuie să ne întrebăm de unde vine fericirea şi dacă ea este sinonimă cu împlinirea. Am văzut, prin intermediul Secvenţei de Activare, că adevăratul nostru Scop nu este o chestiune externă, ci o însuşire a conştiinţei noastre. Eşti invitat să te uiţi din nou la Siddhi-ul Cheii Genelor aferente sferei Scopului din profilul tău. Acesta este scopul relaţiilor tale - de a creşte, exponenţial, acea însuşire în viata ta...
CUPRINS:
Cuvânt înainte
I. Introducere în Secvenţa Venus... 7
II. Calea Dharmei... 19
III. Scopul tău în relaţii... 27
IV. Sfera Atracţiei... 53
V. Calea Karmei... 83
VI. Sfera IQ-ului... 109
VII. Calea Inteligenţei... 137
VIII. Sfera EQ-ului... 147
IX. Calea Iubirii... 175
X. Sfera SQ-ului... 183
XI. Calea Realizării... 217
XII. Sfera Nucleului... 231
XIII. Integrarea Secvenţei Venus în viaţa ta... 267
Postfaţă... 279

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0382 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.