Cheile genelor. Pasind pe calea de aur - secvenţa Perlă (eliberarea prosperităţii)

Cheile genelor. Pasind pe calea de aur - secvenţa Perlă (eliberarea prosperităţii)
Preț: 109,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94720-0-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 188

DESCRIERE

Secvenţa Perlă. Eliberarea prosperităţii - Richard Rudd
 
... cea de-a treia şi ultima etapă a călătoriei pe Calea de Aur, Perla reprezintă încununarea glorioasă a tuturor acestor învăţături. Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că eşti pregătit de o revelaţie în viaţa ta. Această revelaţie s- ar putea să te surprindă. Poate trăieşti cu convingerea că revelaţiile sunt dramatice, asemeni tunetelor care bubuie în cer.
 
Se prea poate ca revelaţia adusă de Perlă să fie diferită. Aceasta este o învăţătură despre Simplitate. Odată ce inima ţi s-a deschis prin Secvenţa Venus, viaţa ta primeşte o perspectivă cu totul nouă - anume, de a fi de folos, de a servi mai mult lumii ca întreg. Cele trei mari teme ale Căii de Aur sunt sintetizate în Perlă: Scop, Parteneriat şi Prosperitate - toate trei depind una de cealaltă şi se hrănesc una pe cealaltă. Fie ca inima ta să descopere această viziune a Simplităţii şi fie ca mintea să-ţi devină lucidă şi clară.
 
Lumea noastră are nevoie de o nouă abordare a afacerilor, printr-un nou tip de om. Perla descrie acest om filantrop şi propune posibilitatea unei noi viziuni asupra banilor. Aş vrea să te felicit cu sinceritate pentru dedicaţia de a fi ajuns atât de departe şi a fi încheiat Calea de Aur. Sper că ţi-a fost de folos şi te-a inspirat. Fie ca prosperitatea să se răsfrângă în viaţa ta, aducându-ţi bucurii nevăzute şi fiindu-ţi sprijin în vremuri de restrişte. (Richard Rudd)
 
CUPRINS:
 
DESPRE AUTOR
CUVÂNT ÎNAINTE
 
1. INTRODUCERE
 
2. CALEA INIŢIATIVEI
 
3. SFERA VOCAŢIEI
 
4. SFERA CULTURII
 
5. CALEA DEZVOLTĂRII
 
6. SFERA EMBLEMEI PERSONALE
 
7. CALEA SERVIRII
 
8. SFERA PERLEI  
 
9. CALEA CUANTICĂ 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0304 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.