Cheia succesului – Gandirea pozitiva

Cheia succesului – Gandirea pozitiva
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-588-276-8
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 360

DESCRIERE

Cheia succesului – Gandirea pozitiva - Napoleon Hill, W. Clement Stone
…in mintea ta se află un talisman invizibil, secret. Pe una dintre feţele lui sunt imprimate literele GP (gândire pozitivă), iar pe cealaltă literele GN (gândire negativă). Gândirea pozitivă atrage în mod natural ceea ce este bun şi frumos. Gândirea negativă te va lipsi de toate lucrurile datorită cărora viaţa merită trăită. Succesul, sănătatea, fericirea şi averea depind de felul în care gândeşti!
PUTEREA MINŢII TALE ESTE NELIMITATĂ! Atunci când pionierul literaturii motivaţionale, Napoleon Hill, şi milionarul W. Clement Stone şi-au unit forţele pentru a crea unul dintre cele mai însemnate parteneriate ale tuturor timpurilor, rezultatul a fost Cheia Succesului. Gândirea Pozitivă, o carte-fenomen care transmite lumii că oricine îşi poate realiza visurile, având atitudinea corectă. Acum poţi profita şi tu de programul ce a adus succesul în vieţile a numeroase generaţii ce căutau – şi au găsit – un stil de viaţă mai bun.
Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională. A abandonat studiile de Jurnalistică pentru Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri politici şi preşedinţi, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului.
Ca rezultat al cercetărilor întreprinse, în calitate de reporter, şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale.
Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. Alături de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Puterea de convingere (2006), Secretul bogăţiilor (2007), Calea spre succes (2011).
W. Clement Stone (1902–2002), fondator şi secretar al Combined Insurance Company din America, a pornit la drum cu doar 100 de dolari şi a construit o companie valorând mai multe milioane de dolari. După cum a spus Norman Vincent Peale, autorul celebrei lucrări Forţa gândirii pozitive (Curtea Veche Publishing, 1999): „Aceşti doi oameni au talentul rar întâlnit de a-i inspira şi motiva pe oameni… De fapt, le datorez amândurora recunoştinţă pentru ajutorul şi îndrumarea pe care mi le-au oferit prin scrierile lor.“
CUPRINS:
Prefata
Introducere
PARTEA INTAI. INCEPUTUL DRUMULUI CATRE REUSITA
1. Fa cunostinta cu cea mai importanta persoana din lume
2. Iti poti schimba lumea
3. Limpezeste-ti gandurile
4. Ai curaj sa-ti explorezi puterile mentale?
5…si ceva in plus
PARTEA A DOUA. CINCI PIEDICI MENTALE IN CALEA SUCCESULUI
6. Ai o problema? Foarte bine!
7. Invata sa vezi!
8. Secretul infaptuirii lucrurilor
9. Cum sa te automotivezi
10. Cum sa-i motivezi pe cei din jur
PARTEA A TREIA. CHEIA CATRE CITADELA BOGATIEI
11. Exista oare scurtaturi catre bogatie?
12. Atrage, nu respinge, bogatia
13. Daca nu ai bani, foloseste banii altor oameni!
14. Cum poti fi multumit de slujba ta
15. Magnifica ta obsesie
PARTEA A PATRA. PREGATESTE-TE PENTRU SUCCES!
16. Cum sa-ti sporesti energia
17. Poti avea o sanatate de fier si poti trai mai mult
18. Poti atrage fericirea?
19. Scapa de sentimentul vinovatiei
PARTEA A CINCEA. TRECI LA ACTIUNE!
20. Acum este timpul sa-ti testezi propriul coeficient de succes
21. Trezeste uriasul care doarme in tine
22. Puterea uimiitoare a unei bibliografii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0296 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.