Cerealele glutenice și boala celiacă - Gheorghe Mencinicopschi

Cerealele glutenice și boala celiacă - Gheorghe Mencinicopschi
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 374
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Cerealele glutenice și boala celiacă. Când grâul poate să ne îmbolnăvească - Gheorghe Mencinicopschi
 
... aceasta lucrare de inalt nivel stiintific trateaza, foarte documentat si detaliat, o afectiune cu o prevalenta din ce in ce mai mare pe plan global si national, si anume celiachia sau enteropatia glutenica, boala cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de varsta, uneori banala, de multe ori insotita de comorbiditati, precum diabetul zaharat sau cancerul, si care afecteaza grav calitatea vietii, putand fi fatala.
 
Cartea, caracterizata printr-o claritate deosebita a expunerii problemelor, ofera tuturor celor interesati de boala celiaca, medici, indiferent de specialitate, dar si nespecialisti sau pacienti, solutia simpla de vindecare: excluderea totala a glutenului din alimentatie. Deosebit de utila pentru publicul larg este si prezentarea in ultimul capitol a acelor alimente si diete recomandate suferinzilor de alergii, intolerante si aversiuni alimentare.
 
Adresabilitate: Medici gastroenterologi, nutritionisti, de alte specialitati, medici de familie, publicul larg.
 
CUPRINS:
 
Omul – o abordare holistica
Anatomia si fiziologia corpului uman (scurta prezentare)
Alimentul si alimentatia (epigenetica)
Intolerante si alergii alimentare
Aversiunile alimentare
Reactii adverse generate de alimente ce contin substante periculoase si germeni patogeni
Descrierea unor alergii alimentare
Alimente si diete pentru suferinzii de alergii, intolerante si aversiuni alimentare
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0209 sec