Cercul secret interior al așa-zișilor "iluminați"

Cercul secret interior al așa-zișilor 'iluminați'
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 342

DESCRIERE

Cercul secret interior al așa-zișilor "iluminați" - Anonimus
 
,, Cercul secret interior'' isi mentine imensa sa putere prin inventarea haosului si inducerea conflictului, a varsarii de sange si a masacrului. El controleaza agentiile secrete, politia de securitate interna si fortele armate ale superputerilor lumii. Si nu ezita sa apeleze la aceste grupari cand este necesar sa restabileasca un achilibru dedicat si sa creeze,, ordine din haos''.
 
In viziunea lor, natura lor presupus superioara si originile lor,, extraordinare'' le confera responsabilitatile de,, noblesse oblige''. Ei sunt convinsi ca este obligatia si dreptul lor sa fie conducatorii divini ai intregii omeniri.
 
Este destinul celor zece oameni nevăzuți dezvăluit în profeția biblică?
 
" Și cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați, care încă nu au luat împătăția, dar care vor primi putere împărătească timp de un ceas, împreună cu fiara. Toți au același gand, iar puterea și stăpânirea lor o dau fiarei.
 
Ei se vor război cu Mielul, dar Mielul îi va birui, pentru că El este Domnul domnilor și Impăratul împăraților, și vor birui și cei împreună cu El- cei chemați, cei aleși și cei credincioși." (Apocalipsa 17: 12-14)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0282 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.