Cele mai frumoase pagini de intelepciune biblica

Cele mai frumoase pagini de intelepciune biblica
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 208
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cele mai frumoase pagini de intelepciune biblica - Editura Humanitas
„Avem de-a face cu o sumă de îndemnuri concrete, al căror combustibil nu e fervoarea speculativă, ci nevoia de bună-vietuire, de bună-cuviintă, de adecvare demnă la un imediat care nu e nici neapărat inteligibil, nici neapărat echitabil, nici neapărat conform cu impulsurile si dorintele noastre. «Întelepciunea» cu care vă veti întâlni aici este în acelasi timp «aplicată» si inefabilă, transparentă si tainică: întelepciunea trebuie trăită în patosul nemijlocit al vietii, dar cu privirea atintită spre sursa ei trans-mundană. Lectură plăcută si binefăcătoare!“ (Andrei PLEȘU)
CUPRINS:
Nota asupra ediţiei Ce înţelegem prin „înţelepciune biblică" DIN TORAH Levitic Deuteronom DIN PROFEŢI Amos Miheia Isaia Ieremia Iezechiel DIN CĂRŢILE SAPIENŢIALE Proverbele (Pildele) lui Solomon Iov Ecclesiast (Qohelet) Inţelepciunea lui Isus Sirah Inţelepciunea lui Solomon Din Psalmi Bibliografie selectiva

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.