Cele 8 paradoxuri ale liderilor de exceptie

Cele 8 paradoxuri ale liderilor de exceptie
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786068709284
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304

DESCRIERE

Cele 8 paradoxuri ale liderilor de exceptie. Cum sa ai mereu la indemana raspunsuri la cerintele contradictorii ale zilelor noastre - Tim Elmore
 
... devino un lider de generație nouă – cu o înaltă inteligență emoțională și socială și capacitatea de a orchestra colaborări ce pot conduce la rezultate remarcabile – însușindu-ți aceste opt paradoxuri capabile să schimbe din temelii lumea așa cum o știam noi.
 
Dr. Tim Elmore ajută liderii de orice fel să navigheze cu brio prin lumea noastră tot mai complexă și aflată într-o rapidă schimbare și să conducă echipe formate din personalități diverse, cu așteptări și cerințe nemaivăzute la generațiile de până acum.
 
Cu experiența căpătată îndrumând sute de mii de tineri profesioniști să devină liderii de care este astăzi nevoie, Dr. Elmore ne împărtășește secretele liderilor din noua generație, cei care practică paradoxurile analizate în această carte și reușesc astfel să inspire oamenii în moduri în care un salariu nu ar putea niciodată să o facă.
 
DIN CELE OPT PARADOXURI ALE LIDERILOR DE EXCEPȚIE CITITORII VOR PUTEA:
  -  Să afle că membrii echipelor de astăzi solicită de la liderii lor o aparent contradictorie combinație de calități;
  -  Să pătrundă importanța celor opt paradoxuri pe care noua generație de lideri trebuie să înceapă să le practice ACUM;
  -  Să fie inspirați de lideri din trecut și din prezent care au trăit conform celor opt paradoxuri și au reușit să insufle oamenilor din echipele lor pasiune, încredere și loialitate;
 -   Să înțeleagă cum pot pune în practică cele opt paradoxuri, lăsându-se ghidați de inteligența emoțională și socială care permite liderilor să rezoneze cu oamenii din echipe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.