Cele 7 motive pentru a crede în Lumea de Dincolo

Cele 7 motive pentru a crede în Lumea de Dincolo
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393270
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 160

DESCRIERE

Cele 7 motive pentru a crede în Lumea de Dincolo - Dr. Jean-Jacques Charbonier
 
... reputatul anestezist dr. Jean-Jacques Charbonier expune în manieră clară 7 motive întemeiate pentru a crede în continuarea vieții după moarte, bazându-se pe experiențe adunate din lumea medicală.
 
Motivele sintetizate de el spulberă toate argumentele clasice ale scepticilor și contestatarilor și vor constitui, fără îndoială, un sprijin puternic pentru cei îndoliați și pentru aceia cărora perspectiva morții le stârnește frică și neliniște.
 
... credinţa în Lumea de Dincolo transformă viata; valorile materiale se şterg şi nu mai sunt prioritare; frica de moarte dispare; fericirea devine sinonimă cu iubirea si spiritualitatea, motiv pentru care pare mult mai accesibila. în această lume dominată de bani, se pare că ne dorim mai rar să le oferim iubire celorlalţi pentru a profita de clipele speciale ale unei întâlniri sau de un moment aparte - ca de exemplu, o simplă plimbare în natură sau o conversaţie improvizată cu un apropiat ori un necunoscut - şi ne dorim mai mult, în mod egoist, să acumulăm bogăţii materiale, neglijând tot restul. Nu-i de mirare că există atât de mulţi oameni nefericiţi în societăţile noastre occidentale! Nu mai comunicăm unii cu alţii, iar a medita în linişte se consideră a fi timp pierdut...
 
O anchetă publicată în ziarul Newsweek, în 10 noiembrie 2003, dezvăluie că a avea credinţă în Dumnezeu îţi ridică moralul şi te ajută să-ţi recapeţi mult mai uşor şi mai rapid starea de sănătate în urma unei boli grave. Tot în conformitate cu acelaşi studiu, 72% dintre americani cred că rugăciunea ne ajută să ne vindecăm, stimulând o recuperare înainte de termen.
 
CUPRINS:
 
Introducere        
Avertisment
        
Motivul 1. 60 milioane de indivizi reveniţi din moarte
Motivul 2. Un caz unic greu de contestat        
Motivul 3. în pragul morţii    
Motivul 4. Un spirit în afara trupului            
Motivul 5. Perceperea morţii    
Motivul 6. Mediumnitatea    
Motivul 7. Semnele din Lumea de Dincolo        
Postfaţă        
Bibliografie    
Mulţumiri     
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinta si spiritualitate

Created in 0.0364 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.