Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită

Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-587-567-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 108

DESCRIERE

Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită - Stephen R. Covey
 
... fă din relația ta o prioritate în aceasta lume agitată.
 
Dacă îți dorești o viață lungă și (mai) fericită, nu este suficient să ai un partener de cursă lungă, ci ai nevoie de succes, împlinire și eficacitate în cuplu. Viziunea reputatului manager, consultant, expert în leadership și probleme de familie Dr. Stephen R. Covey îți va ghida pașii către cea mai bună versiune a relației tale.
 
Statisticile ultimilor 50 de ani sunt înfricoșătoare. Astăzi, numărul copiilor proveniți din familii monoparentale este cu 400% mai mare ca în trecut. Procentajul de familii monoparentale în sine s-a triplat. Frecvența divorțurilor s-a dublat. Numărul sinuciderilor în rândul adolescenților a crescut cu 300%. Iar studiile arată că oamenii sunt născuți pentru a crea legături temeinice, deci este loc pentru evoluție și schimbare. Dorința de conexiune umană relevantă vine imediat după instinctul de supraviețuire. Cei care creează și întrețin relații interumane împlinite trăiesc vieți mai lungi și mai fericite.
 
În fond, nu contează termenul care vă descrie relația. Nici configurația cuplului sau a familiei tale. Ceea ce contează sunt succesul și eficacitatea persoanei pe care o iubești și care se află zilnic în preajma ta. Cu adevărat important este să credeți că voi doi reprezentanți unirea a două minți și a două inimi legate prin dragoste și să dezvoltați o viziune comună. Pentru că relațiile eficace de familie sunt esențiale atât pentru bunăstarea personală, cât și pentru funcționarea mai coerentă a societății și pentru crearea unui viitor mai luminos.
 
Volumul de față exemplifică și detaliază principiul imuabil al legăturilor interumane și apoi îl duce la un nivel mai înalt: conexiunea eficace. Principiile eficacității umane vă vor ajuta – pe tine și pe partenerul tău – să reușiți să vă îndepliniți toate obiectivele legate de viața voastră împreună.
 
Dr. Stephen R. Covey a scris această carte minunată cu participarea soției sale, Sandra Covey, a fratelui său John Covey și a soției acestuia, Jane. Vei regăsi exemple concrete privind modul în care ei și alte familii au reușit să își construiască un mod de viață din cele 7 deprinderi la care ai și tu acum acces prin intermediul acestei lecturi.

CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte
Introducere de Stephen R. Covey
 
PARTEA ÎNTÂI: Introducere în Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită
Între stimul şi reacţie
Ai puterea să alegi cum răspunzi la orice set de circumstanțe
Cele patru daruri umane
Victoria ta publică
 
PARTEA A DOUA: Crearea unei culturi a căsniciei reuşite
Cele 4 C-uri ale căsniciei
Deprinderea 1. Fii proactiv. Cum să aduci alegerea și responsabilitatea în relația ta
Exersează Deprinderea 1
Deprinderea 2. Începe având în minte finalul. Cum să aduci scopul și viziunea în relaţia ta
Exersează Deprinderea 2
Deprinderea 3. Pune prioritățile pe primul loc. Cum să-ți faci timp pentru voi
Exersează Deprinderea 3
Deprinderea 4. Gândește câştig-câștig. Cum să construiești încrederea
Exersează Deprinderea 4
Deprinderea 5. Caută mai întâi să înțelegi și apoi să fii înțeles. Cum să descoperi nucleul comunicării.
Exersează Deprinderea 5
Deprinderea 6. Folosește sinergia. Cum să ții cont de abilitățile
Exersează Deprinderea 6
Deprinderea 7. Ascute fierăstrăul. Cum să revitalizezi spiritul relaţiei
Exersează Deprinderea 7
Concluzie
Reflecţii
Loc pentru reflecțiile tale personale.
Definiţiile celor 7 deprinderi
Despre autori.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0244 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.