Cele 5 greșeli care sabotează fericirea în cuplu

Cele 5 greșeli care sabotează fericirea în cuplu
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395243
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 144

DESCRIERE

Cele 5 greșeli care sabotează fericirea în cuplu - Camille Rochet
 
„Alături de mine, se va schimba“, „Opusele se atrag“, „Într-o bună zi, îmi voi întâlni sufletul-pereche“... Te-ai gândit vreodată că astfel de convingeri te împiedică să-ți găsești fericirea în cuplu?
 
Reputata psihoterapeută de familie Camille Rochet decodifică în cartea de față cele mai frecvente 5 convingeri greșite despre cuplu care îți ghidează inconștient viața amoroasă – uneori spre bine, alteori spre rău. Cartea Cele 5 greșeli care sabotează fericirea în cuplu analizează amănunțit aceste convingeri, care își găsesc adesea originile în copilărie, și te ajută să descoperi mecanismele prin care le aplici în viața ta și cum să te eliberezi de efectele lor nocive.
 
Cu compasiune și susținându-și sfaturile cu numeroase studii de caz din practica ei, Camille Rochet îți oferă soluții concrete pentru a transforma aceste convingeri într-un mod pozitiv și a-ți modifica profund viața amoroasă.
 
Secretul reușitei cuplurilor constă în maleabilitate și capacitatea de adaptare. Trebuie să pui sub semnul întrebării miturile și falsele convingeri. Munca pe care va trebui s‑o faci prin îndeplinirea acestei sarcini are ca obiectiv renunțarea la tendința de a judeca și deschiderea față de alte soluții.
 
Citește paginile ce urmează cu toată deschiderea, lăsându‑ți timp să devii conștient de mecanismele care te animă în mod inconștient. Sigur, va trebui să recitești unele pagini, să lași puțin cartea deoparte ca să meditezi la ideile din ea fără să te grăbești, să savurezi rândurile care te vor liniști în privința modului tău de a vedea sau de a trăi această atât de misterioasă relație de cuplu. Camille Rochet
 
Camille Rochet este psihologă și psihoterapeută de cuplu, licențiată la École des Psychologues Praticiens din Paris, membră a Societății Franceze de Terapie de Familie. Din 2011, Camille sprijină numeroase cupluri în terapia de familie și își împărtășește sfaturile pentru o viață de cuplu și de familie împlinită.
 
CUPRINS:

Introducere... 3

Convingerea nr. 1:. „într-o bună zi, îmi voi întâlni sufletul-pereche". Mitul „persoanei potrivite"... 13

Convingerea nr. 2: „Opusele se atrag". Mitul iubirii-dezvoltare personală... 37

Convingerea nr. 3: „Pasiunea cu orice preţ". Mitul Romeo şi Julieta sau Efectul Titanic... 60

Convingerea nr. 4: „Alături de mine, se va schimba". Mitul supereroului... 84

Convingerea nr. 5: „Viaţa este un lung fluviu liniştit". Mitul iubirii fără conflicte... 109

Concluzie... 133

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.