Cel mai surprinzator secret - Earl Nightingale

Cel mai surprinzator secret - Earl Nightingale
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786068709307
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 112

DESCRIERE

Cel mai surprinzator secret - Earl Nightingale
 
Copil crescut in perioada Marii Crize Economice, Earl Nightingale s-a dovedit mai flamand de cunostinte decat de paine, iar curiozitatea lui naturala l-a indemnat sa caute toata viata cel mai bun raspuns la intrebarea:,, Cum poate o persoana, pornind de la zero, fara niciun avantaj evident, sa atinga obiectivele pe care le simte importante pentru sine si, prin aceasta, sa isi aduca o contributie majora la existenta altora?"
 
Earl Nightingale a distilat amplele lui cercetari despre motivare si dezvoltare umana in formula simpla a succesului care sta la baza acestei carti, asa cum a stat si la baza succesului sau personal.
 
Raspunsul gasit de el la intrebarea care i-a inspirat cercetarile i-a permis sa obtina independenta financiara si sa ia decizia de a se retrage din activitate la nici 35 de ani. Raspunsul acesta iti poate permite si tie sa fii artizanul propriei existente si sa iti schimbi in bine viata.
 
Cheia succesului sau esecului este in mainile tale! Depinde de tine cum vei folosi, in favoarea ta, cel mai surprinzator secret! - Earl Nightingale

CUPRINS:
 
Prefaţă
Cel mai surprinzător secret
Ce înseamnă succesul
Cine sunt oamenii de succes
Crede şi vei reuşi
Vei culege ceea ce semeni
Mintea umană
Legea succesului sau eşecului
Testul de treizeci de zile
Preţul succesului
Acţionează
Forţa din spatele acţiunii este scopul
Şase paşi pentru obţinerea succesului
Despre autor
Despre editură
Final
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala/Leadership

Created in 0.0246 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.