Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie

Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-136-665-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 200

DESCRIERE

Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie - Elena Morozova
 
... istoria familiei începe din momentul când cei doi soţi fac cunoștință. Adesea, reuşita lor depinde de succesul sau eșecul perioadei inițiale. Și, într‑adevăr, nu există, probabil, un lucru mai important și mai responsabil în viață decât alegerea persoanei cu care vom trăi și decizia de a te căsători cu ea. Acesta implică întotdeauna un risc, deoarece este dificil să se prevadă cum va fi soțul (soția) în viitor.

Pentru a nu greşi, trebuie să fim atenţi la unele puncte fundamentale chiar înainte de căsătorie. Adesea, se întâmplă ca obiceiurile neplăcute ale alesului (alesei) să fie luate drept „fleacuri” pe care le vei putea gestiona cu uşurinţă după căsătorie. Totuşi, aşa cum se dovedește mai târziu, aceste planuri „luminoase” devin mai pesimiste după căsătorie, pentru că a‑l schimba pe celălalt este dificil, aproape imposibil. Şi ce vom face atunci? Cum să nu eșuăm?

Ce este important să ştii înainte de căsătorie? Despre aceasta se vorbește în cartea de față. Vom analiza în ea cum se petrece întâlnirea hotărâtoare dintre bărbat şi femeie, care se finalizează prin căsătorie, şi cum aceasta poartă adesea masca iubirii adevărate; de ce iubirea adevărată nu se naşte imediat; la ce trebuie să fim atenţi înainte de căsătorie… Aceste momente – și multe altele – sunt abordate în paginile care așteaptă să le citiți.
Elena Morozova
 
CUPRINS:
Prefaţa autorului                
Particularităţile perioadei premaritale    
Alegerea partenerului (partenerei) de viaţă: o viziune duhovnicească şi psihologică    
Cum poate fi confundată iubirea    
Prima iubire    
„Diagnosticul" atracţiei trupeşti    
De ce nu sunt indicate relaţiile trupeşti înainte de căsătorie    
Pseudo-iubirea nevrotică        
Manifestarea iubirii adevărate    
Lucruri de ştiut înainte de căsătorie    
Ce este bine să ştii înainte de căsătorie    
Condiţii care vizează bunăstarea unei viitoare casnicii    
Motive în favoarea căsătoriei    
Probleme premaritale comune
Concluzie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0277 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.