Ce se întâmplă după moarte - Annie Besant

Ce se întâmplă după moarte - Annie Besant
Preț: 26,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 144

DESCRIERE

Ce se întâmplă după moarte - Annie Besant
 
... răspunde unei întrebări pe care și-a pus-o orice ființă umană de când e lumea și Pământul: „Mai există ceva dincolo de moarte?” Și aceasta este numai prima întrebare, căci ea dă naștere imediat unei alteia: „Și dacă există, ce anume se află dincolo de Porțile Morții?”
 
Ei bine, da, există viață după moarte. De altfel, într-o formă sau alta, fiecare religie mare a omenirii susține acest adevăr: omul nu este numai corp fizic, este și suflet, spirit, conștiință, corpuri subtile...
 
Annie Besant are meritul în primul rând de a cunoaște aceste amănunte interzise celor mai mulți, iar în al doilea rând meritul de a expune clar în cartea Ce se întâmplă după moarte ceea ce se petrece cu fiecare structură subtilă a omului din momentul în care încheie ciclul unei întrupări. Fiindcă orice viață umană este supusă unui ciclu: ne naștem cu o inspirație, trăgând puternic aer în piept, și sfârșim cu o expirație, dându-ne ultima suflare. Dar această ultimă suflare semnifică numai încheierea unui ciclu, căci imediat după aceea se deschide un alt ciclu, care, de la caz la caz, poate semăna cu veșnicia.
 
Sigur că, într-o anumită măsură, intuim ce se întâmplă cu corpul fizic după moarte, dar ce se petrece cu corpurile astral, mental, devachanic? Fiind îngemănate cu corpul fizic, mor și ele odată cu acesta sau îi supraviețuiesc? Citind cartea Ce se întâmplă după moarte veți înțelege mai bine cum sunt legate corpurile subtile între ele și ce schimbări se produc în fiecare dintre acestea în momentul în care începe viața de după moarte.
 
Suplimentar, într-o scurtă anexă, autoarea explică și care este soarta sinucigașilor, oferind răspunsuri și poate mângâiere celor care au pierdut pe cineva drag.
 
CUPRINS:

Prefață
Introducere
Capitolul 1: Soarta corpului fizic
Capitolul 2: Soarta dublului eteric
Capitolul 3: Kamaloka (planul dorinţelor) și soarta pasiunilor și dorințelor
Capitolul 4: Kamaloka. Carcasele
                   Elementarii
Capitolul 5: Devachanul
                   Devachanī
Capitolul 6: Întoarcerea pe Pământ
                   Nirvana
Capitolul 7: Comunicarea dintre Pământ și alte corpuri
                   Tipuri de comunicări posibile
Anexă: Soarta sinucigașilor
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.