Ce mananci ca sa combati cancerul

Ce mananci ca sa combati cancerul
Preț: 99,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069491638
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 384

DESCRIERE

Ce mananci ca sa combati cancerul - Gabriel Nicolaev
 
... sanatatea noastra depinde de noi insine iar alimentatia este un factor esential in buna functionare a organelor si sistemelor din corpul nostru si chiar in repararea proceselor de uzuranormala a organismului, ceea ce determina prelungirea vietii, care va fi una normala si sanatoasa. Cartea CE MANANCI CA SA COMBATI CANCERUL prezinta o multitudine de antioxidanti naturali esentiali in neutralizarea radicalilor liberi, in repararea ADN-ului si in combaterea tumorilor canceroase precum si a degradarilor celulare produse de cancer.
 
Fiecare dintre plantele, legumele, fructele, semintele, uleiurile sau sucurile naturale prezentate incarte reprezinta un mic tezaur anticancer, o sursa de produsi fortifianti si imunizanti pentru organism, care desi actioneaza lent, au efecte durabile in timp.
 
Solutiile reparatoare pe care le-a prevazut natura pentru orice boala nu exclude terapiile clasice ci le completeaza. Consumul de ”hrana vie” este o necesitate si o regula de baza pentru a ne recapata sanatatea.
...
Cu toții cunoaștem importanța alimentației în menținerea unei vieţi normale și sănătoase. Alimentația este, alături de stilul de viață și tipologia psiho-comportamentală, unul dintre factorii cei mai importanți în asigurarea sănătății noastre. In plus, este și unul dintre factorii pe care îi putem influența noi-înșine, în mod direct. Cu alte cuvinte, putem spune că, în mare măsură, sănătatea noastră depinde de noi-înșine.
 
Un vechi dicton spune că, devenim ceea ce mâncăm. Cu alte cuvinte, dacă alegem să mâncăm alimente nesănătoase, cu exces de toxine și grăsimi saturate, sau cu adaos de multipli conservanți alimentari, sau supraprocesate, atunci toți componenții nocivi ai acestor alimente se vor regăsi și în corpul nostru, împiedicând funcționarea normală a organelor și sistemelor organismului, tot așa precum rugina și zgura împiedică funcționarea normală a maşinilor.
 
Iar în timp, dacă acest stil de alimentație nesănătos continuă, organele și sistemele pot suferi mari daune, tot aşa precum sistemele mecanice pot fi efectiv deteriorate și scoase din funcțiune de către substanțele dăunătoare. Dar tot pe același principiu, din fericire, dacă aducem în interiorul organismului alimente sănătoase...
...
Dintre alimentele nerecomandate, primul, și cel mai important, este carnea roșie. Consumul de carne roșie, și în special porc, predispune chiar și la oamenii sănătoși la multe riscuri, și nu doar la cancer: creșterea colesterolului, boli cardiovasculare, hepatice, reumatismale, etc. Nu în mod inutil, chiar și Biblia interzice consumul de carne roșie carnea animalelor cu copita nedespicată, și care nu rumegă, dintre care face parte și porcul (Leviticul, A treia carte a lui Moise).
 
Desigur, și modul de preparare a alimentelor, și în special a cărnii, contează. Total nerecomandate, fiind o sursă puternică de toxine, sunt prăjelile în ulei și afumăturile. Acest mod de pregătire a alimentelor generează toxine puternice, cum sunt aminele heterociclice și hidrocarburile policiclice, care sunt foarte greu de neutralizat de către organism, și pot afecta și ADN-ul, producând mutații care pot duce chiar și la cancer.
 
CUPRINS:
 
Prefata
 
Ingrediente anticancer
 
Suplimente alimentare recomandate
 
Bibliografie selectiva
 
Index
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0286 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.