Ce înseamnă fericirea

Ce înseamnă fericirea
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-44-0216-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Categoria: Filozofie

DESCRIERE

Ce înseamnă fericirea - Alan Watts
 
... de ce oamenii acceptă viața, dar nu știu s-o iubească, privind înfricoșați spre capătul ei? De ce căutarea fericirii duce la stări de tensiune și anxietate? De ce omenirea și-a pierdut sensul și de ce prea puțini simt că și-au găsit calea? De ce în suflet se dă un război din care cei mai mulți ies învinși?
 
Alan Watts îți oferă câteva răspunsuri. Ce înseamnă fericirea este o carte care pune în balanță filosofia orientală și pe cea occidentală și compară ideile propuse de diferite religii. Trecute prin filtrul principiilor autorului și al conceptelor societății de la mijlocul secolului al XX-lea, mesajele din acest volum ne amintesc că liniștea interioară își are izvorul în întoarcerea la timpul primordial, cel în care omul era una cu natura, când trăia în armonie cu ea, nu în izolare.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă     
Introducere    
CAPITOLUL L Război în suflet    
CAPITOLUL 2. Răspunsul oferit de religie
CAPITOLUL 3. Calea acceptării
CAPITOLUL 4. întoarcerea zeilor    
CAPITOLUL 5. Cercul vicios    
CAPITOLUL 6. Unul multiplicat    
CAPITOLUL 7. Marea eliberare..        
CAPITOLUL 8. Dragostea pentru viaţă        
Bibliografie
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0258 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.