Ce este spiritul? - Eugen Nicolae Gîscă, Mihai Aroşoaie

Ce este spiritul? - Eugen Nicolae Gîscă, Mihai Aroşoaie
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 88

DESCRIERE

Ce este spiritul? - Eugen Nicolae Gîscă, Mihai Aroşoaie
 
... in culturile multor popoare există scrieri vechi, care ne spun cum zeii acestor popoare au creat spirite după chipul și asemănarea lor. Aceste creații ale zeilor, fii şi fiicele lor s-au înmulțit și au umplut pământul.
 
Totodată există însă și scrieri mult mai vechi decât aceste istorii ale creațiilor zeilor și zeiţelor care demult stăpâneau pământul. Aceste scrieri foarte, foarte vechi, povestesc despre Dumnezeu pe care îl și numesc Domnul zeilor. În aceste hrisoave se spune cum Dumnezeu a creat pe zei, după chipul şi asemănarea Lui.
 
O parte din acești zei s-au despărțit de Dumnezeu din motive diferite. Însă ei nu învățaseră încă de la Dumnezeu știința nemuririi. Astfel, creațiile zeilor, lumile lor, regatele lor, fii şi fiicele lor şi chiar zeii înșiși au început să îmbătrânească și să moară. Pentru a stopa acest proces sau pentru a-l încetini, ei au început războaie crunte prin care îşi deposedau semenii de putere și sileau pe fiii și fiicele lor să li se închine.
 
Astfel, zeii victorioși se hrăneau cu energiile tuturor supuşilor din mărețele lor temple, în zilele de rugăciune și în toate zilele pe care aceşti supuși ajungeau să le trăiască.
 
În această carte intitulată „Ce este spiritul?" vom vorbi pe larg despre cine este Dumnezeu, cine sunt zeii, cine sunt oamenii. Tot în această carte vom discuta despre îngeri și spiritele naturii, frații și ajutoarele noastre întru desăvârşirea noastră. Totodată vom răspunde în acest ciclu de cărți „Omul și arta de a lumina”, la câteva din întrebările ce chinuie mintea omului ziua ori noaptea, când omul se aşează în pat, sărac ori bogat, pentru a deschide porțile visurilor...
 
CUPRINS:
 
Noțiuni despre clarvedere
Alcătuirea omului
Cronicile akashe ale lui Dumnezeu
Istoria lumilor
Istoria lumii spiritului
Alcătuirea spiritului
Spiritele apostolice
Biserica pământească şi biserica cerească
Naşterea din nou a spiritelor
Bolile de spirit
Harta bolilor de spirit
Cuvânt de încheiere
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0226 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.