Ce este dincolo de fericire

Ce este dincolo de fericire
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-38-0095-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 296

DESCRIERE

Ce este dincolo de fericire - Anthony Seldon
 
Aceasta carte nu este pentru cei slabi de înger. Ofera un cadru pentru trecerea mai presus de o viata superficiala, dominata de durere si placere, spre o viata plina de fericire, si ne conduce spre descoperirea bucuriei si a pacii absolute.
 
Însa va fi nevoie de munca si abnegatie din partea ta, precum si de o disponibilitate de a-ti examina viata cu o sinceritate pe care nu ai mai încercat-o niciodata anterior. Cartea este plina de spatii pentru reflectie ghidata, fiindca tocmai prin autoexaminare învatam si ne schimbam.
 
Acordându-ne noua însine mai putin de zece minute neîntrerupte pentru explorarea sentimentelor si credintelor despre un anumit aspect al vietilor noastre, putem obtine rezultate considerabile. Notarea gândurilor care îti trec prin minte este cruciala. Actul de a scrie reveleaza aspecte ale unor probleme pe care este posibil sa nu le fi luat în considerare si ne permite sa ne clarificam sentimentele.
 
Nu este nevoie sa fii scriitor pentru a profita enorm de pe urma acestor exercitii. Nici nu este necesar sa fii psihoterapeut, practicant al religiei ori expert în meditatie. Tot ceea ce este necesar este un angajament de a-ti aloca timp sa te gândesti cu onestitate la tine însuti si la actiunile tale. Vei descoperi lucruri remarcabile, dintre care unele vor fi dureroase, dar multe vor fi îmbucuratoare. Parcurge aceasta carte în totalitate si vei trai si tu sentimentul întoarcerii acasa.
 
CUPRINS:
 
PARTEA I
   Mai presus de fericire
Introducere. De ce am scris aceasta carte... 13
1. Placere, fericire, bucurie... 23
2. Viata ca o calatorie... 37
3. Durere, nefericire, infern... 51
   PARTEA a II-a
   Placerea
1. Placerea benigna... 61
2. Placerea nociva... 71
   PARTEA a III-a
   Fericirea
1. De ce conteaza fericirea... 83
2. Acceptarea... 93
3. Sentimentul apartenentei... 108
4. Caracterul... 120
5. Disciplina... 128
6. Empatia... 149
7. Concentrarea... 164
8. Daruirea... 172
9. Sanatatea... 190
   PARTEA a IV-a
   Bucuria
1. De ce fericirea nu este suficienta... 211
2. Investigatia... 229
3. Calatoria... 248
4. Karma... 256
5. Liturghia... 266
6. Meditatia... 278
Concluzie... 287
Lecturi suplimentare... 291
Multumiri... 293
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0219 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.