Ce este aura umana? - Eugen Nicolae Gîscă, Mihai Aroşoaie

Ce este aura umana? - Eugen Nicolae Gîscă, Mihai Aroşoaie
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 110

DESCRIERE

Ce este aura umana? - Eugen Nicolae Gîscă, Mihai Aroşoaie
 
... despre aura umană şi ce este ea, există multe păreri, percepții, interpretări. In această carte, intitulată,, Ce este aura umană?”, oferim un preambul în care facem referire la ceea ce este clarvederea directă, referiri la alcătuirea energetică a ființei umane şi a structurilor energetice ale acesteia.
 
Vorbim de asemenea despre cei patru paşi ce trebuie făcuți pentru desăvârşirea spiritului în duh, despre cum este alcătuit duhul și rolul acestuia în lumea sufletelor, despre organele sufletului, despre prototrupul fizic şi funcționarea omului în trup material. Facem de asemenea referire la darul fără de plată al lui Dumnezeu, ca și la lucrarea răului de-a lungul vieții omului, etc.
 
Deși la prima vedere am avea tendința să credem că unele informații se repetă, mai ales cele din prima parte a fiecărei cărți, precizăm că aceste „aşa zise repetări” nu sunt de fapt decât precizări necesare, situate de fiecare dată pe un alt palier vibrațional, care ajută la o înțelegere mai bună a următoarei structuri energetice care compune entitatea numită om.

Aceasta fără a mai vorbi despre faptul că am intenționat ca fiecare carte destinată unei structuri, să fie de sine stătătoare, astfel încât cititorul s-o înțeleagă, chiar dacă nu a citit cărțile despre structurile anterioare. Din cartea de față aflăm că aura este un întreg univers energetic în sine, cu o istorie a ei, cu reguli foarte clare de funcționare, cu un mod de existență foarte bine stabilit şi după cum vom vedea, cu o evoluție care exprimă nişte necesități cosmice...

CUPRINS:
 
Ce este aura umană
Care este alcătuirea aurei
De ce avem aură
De ce primim la naştere aura
De ce lăsăm la moarte aura
Cum funcționează aura
Cum se "defectează" aura
Cum se repară aura
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.