Cartea secreta a lui Jeshua. Viata ascunsa a lui Iisus (vol 1) - Daniel Meurois

Cartea secreta a lui Jeshua. Viata ascunsa a lui Iisus (vol 1) - Daniel Meurois
-4,8%
Preț: 75,00 lei
78,75 lei (-4,76%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 448

DESCRIERE

Cartea secreta a lui Jeshua. Viata ascunsa a lui Iisus (vol 1). Anotimpurile trezirii - Daniel Meurois
 
... cartea demistifică vălurile de ceaţă care s-au aşternut de-a lungul vremurilor peste povestea adevărată a vieţii lui Isus.
Descoperim aici un Sine de lumină care se încarnează şi trece prin haina umană, care se formează prin mult exerciţiu, multă voinţă, multă dedicaţie planului divin şi Creatorului. Un adevărat model pentru fiecare din noi şi nicidecum un fiu de Dumnezeu născut de-a gata.

În primul volum descoperim munca uriaşă de formare şi rememorare a propriei identităţi şi misiuni.

De-a lungul paginilor vedem cum prin practică Isus îşi reconstruieşte conexiunea spirituală tot mai puternică, se eliberează de atâtea iluzii umane şi reuşeste să-şi asculte vocea interioară până la capăt, cu o forţă tot mai crescândă şi tot mai unită cu Sursa interioară.

Este un mare act de curaj şi... de iubire din partea autorului să se avânte la o asemenea misiune de a reconstitui învăţătura autentică a Învăţătorului, după două mii de ani de confuzie.
...
... iată o carte de mult aşteptată, tradusă şi în limba română: restituirea vieţii integrale a Christului Iisus prin consultarea detaliată a Memoriei akashice...
De-a lungul paginilor, suntem invitaţi să împărtăşim privirea lui Jeshua - Iisus asupra primilor săi 30 de ani de viaţă. Descoperim copilăria sa în delta Nilului apoi studiile sale la mănăstirea eseniană de la Krmel... până la călătoria ce a durat 17 ani care o să-l conducă in Himalaya... pentru ca în sfârşit să se întoarcă în Egipt şi să fie investit de Suflul christic în însăşi inima Marii Piramide.
De-a lungul informaţiilor şi evenimentelor niciodată revelate până acum, îl acompaniem pe Maestru, pas cu pas pe calea emoţionantei sale germinări. Un parcurs care Il va conduce, cu ajutorul lui Elohim, la descoperirea amplorii cosmice a Misiunii sale.
Este o carte tulburătoare şi revoluţionară care va marca inevitabil cu o piatră albă, itinerariul tuturor celor care - în afara bisericilor - resimt necesitatea urgentă de a redescoperi natura originală şi universală a amprentei Christului pe pământ. învăţătura sa va stimula nevoia vie de o reală metamorfoză
unificatoare.
Aici puteti vedea un interviu cu Daniel Meurois despre „Cartea Secretă a lui Jeshua" și cum a fost experiența scrierii cărții -foarte neobișnuită.
 

CERCUL de LECTURĂ JESHUA

    Lansăm o nouă activitate de suflet premergătoare „Cărții Secrete a lui Jeshua” de Daniel Meurois și a cititorilor săi.
    Această carte nu se termină aici, nu o putem închide și să o punem în raft pur și simplu, pentru că sentimentul că nu e o simplă carte e cel care apare, că ea e purtătoarea a ceva Viu, care încet încet s-a mutat în interiorul nostru luminând.
    Când am început cartea, o întrebare m-a vizitat: L-aș fi urmat?
    Dar întrebarea nu se pune la trecut, e o întrebare care nu se poate acorda la timpul trecut, ci doar la prezent. O întrebare care face pod peste timp, metamorfozând totul la prezent, la clipa de față, căci acesta este timpul inimii noastre.
    Și pentru că nu putem pur și simplu să închidem cartea și pentru că știm sigur că nu suntem singurii, propunerea noastră vine spre voi să formăm CERCUL DE LECTURĂ JESHUA. În care să ne aprofundăm înțelegerea asupra Învățăturii și să o lăsăm să lucreze Vie în noi.

    Cum se desfășoară?
Discuții/meditatii pe citate din „Cartea secretă a lui Jeshua”, de Daniel Meurois
    Când? În fiecare zi de Miercuri, de la ora 19: 00-20: 00
    Unde? Online, pe platforma Zoom.

Înscrierile se pot face pe office@solisis. org, și sunt pe bază de donație conștientă.

CUPRINS (Cartea secreta a Jeshua vol. 1):
Capitolul I: Eu nu sunt nascut în Iudeea         
Capitolul II: Av-Shtara    
Capitolul III: Primii mei paşi în Galileea         
Capitolul IV: Acolo jos, într-o vâlcea            
Capitolul V: Pe Thabor        
Capitolul VI: Intre măgar şi catâr            
Capitolul VII: In spatele zidurilor de pe muntele Krmel        
Capitolul VIII: Lecţiile Venerabilului            
Capitolul IX: Revelaţii                 
Capitolul X: Visul lui Yosh Heram         
Capitolul XI: Cu Yo Hanan        
Capitolul XII: Plecări şi frontiere             
Capitolul XIII: Un drum nesfârşit             
Capitolul XIV: Mesajul lui Anahita
Capitolul XV: Memoria lui Zerah Ushtar                           
Capitolul XVI: Templul Celui Trezit         
Capitolul XVII: Muntele lui Solomon
Capitolul XVIII: Babaji            
Capitolul XIX: Pushkara        
Capitolul XX: "Totul este bine asa"        
Capitolul XXI: Lângă Lamaas.        
Capitolul XXII: Zilele mele la Ie Nagar         
Capitolul XXIII: Spre cel de-al douăzeci şi doilea an al meu
Capitolul XXIV: Cei şapte Rishis        
Capitolul XXV: Agapele Fratelui Morya    
Capitolul XXVI: Binecuvântarea    
Capitolul XXVII: Memoria mea la feminin    
Capitolul XXVIII: O lună de Tantra    
Capitolul XXIX: Drumul spre Alexandria    
Capitolul XXX: Adumbrirea    
Glosar

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

O carte vie...

„Cartea secretă a lui Jeshua” este cartea pe care am citit-o trăindu-i fiecare parte din povestirile sale. Fiecare zi în care am deschis-o, a fost ca o ușă pe care o accesam în interiorul meu, și, ceea ce descopeream citind în continuare rezona într-o perfectă armonie cu prezentul pe care îl trăiam. Astfel, pentru mine e o carte vie, pentru că relatările sale sunt aici și acum, chiar dacă s-au întâmplat acum multă vreme... De mic copil am fost îndoctrinată să cred că Isus se găsește în biserică, și cu deschidere mergeam pentru a-l cunoaște. Totuși, ceva din interiorul meu îmi spunea că nu acolo îl găsesc, și tot ceea ce citeam din religie îmi părea ca o poveste învechită și efectiv, neadevărată, incompletă. Totuși, căutarea asta nu a încetat și viața m-a condus pe cărări în care să ajung din ce în ce mai aproape de El, de mine. Să văd că oriunde aș fi, El este în mine. Recomand cu toată încrederea și inima această carte, pentru toți căutătorii de sine. Pentru că din fericire, nu suntem singuri.
Created in 0.0280 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.