Cartea psalmilor. Psalmii 1-50 (ediție bilingvă)

Cartea psalmilor. Psalmii 1-50 (ediție bilingvă)
Preț: 39,95 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-46-8103-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 264
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cartea psalmilor. Psalmii 1-50 (ediție bilingvă)
 
Volumul conține traducerea din ebraică a primei părţi din Cartea Psalmilor, după textul masoretic din Biblia Hebraica Stuttgartensia (Stuttgart, 1977), care preia, în cea mai îngrijită variantă completă de pînă acum, manuscrisul Codex Leningradensis.
 
Este prima traducere academică, neconfesională a Psalmilor din limba ebraică în limba română, realizată de o echipă formată din doctoranzi și cadre universitare care au absolvit Programul de Studii Iudaice și/sau Programul de Studii Religioase – Texte și Tradiţii din cadrul Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine a Universităţii din București. Textul este completat de un material audio, cu cinci psalmi în limba ebraică în lectura dlui Rafael Shaffer, Prim-Rabin al României.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Religie

Created in 0.0310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.