Cartea bogatiei interioare

Cartea bogatiei interioare
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069639207
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 288

DESCRIERE

Cartea bogatiei interioare. Inima ta știe cel mai bine drumul spre TINE - Dr. Deepak Chopra
 
Închide ochii și imaginează-ți pentru o clipă... cum ar fi să ai totul?
 
Să ai absolut tot ce îți dorești – bani, iubire, sănătate, vacanțe de vis. Oare atunci ai fi un om fericit?
 
Ținând cont de realitatea dură a vremurilor în care trăim, majoritatea oamenilor sunt sceptici în privința promisiunii că „banii vor veni”. Sondajele de opinie arată că banii sunt grija principală. Ei implică muncă asiduă și efort susținut. Îți trebuie bani ca să supraviețuiești, iar ca să prosperi, îți trebuie încă și mai mulți. Cu toate acestea, chiar și în cele mai bogate țări occidentale, conform informațiilor adunate de Gallup Organization, numai o treime din respondenți susțin că au o viață prosperă.
 
Nu munca asiduă și lupta zilnică până în ziua în care te poți pensiona și relaxa reprezintă cheia unei vieți lipsite de grija banilor. Acea zi, care era asociată odinioară cu vârsta de 65 de ani, este acum împinsă spre alte limite. Mulți oameni, fie ei cu perspective financiare foarte bune, prevăd că vor munci până la vârsta de 70 sau 80 de ani.

Deepak Chopra vine cu o alternativă la fericirea efemeră și la bogăția materială, care îți oferă o recompensă de câteva secunde și te condiționează să vrei mereu mai mult, și mai mult. Cartea bogăției interioare nu este o carte tipică de dezvoltare personală și nici una care să-ți ofere minuni peste noapte. Dimpotrivă, este o carte care revelează prosperitatea în toate formele ei – acel gen de bogăție care dă sens și valoare vieții tale. O bogăție ce izvorăște din interior și se materializează în exterior, cu puterea gândului și a intenției.

Este o carte care pune accentul pe spirit, pe ceea ce ești, nu pe ceea ce deții. Conform credințelor orientale, fericirea sublimă și împlinirea personală pornesc din interior, nu sunt un rezultat al lumii înconjurătoare. Iar autorul își conturează întreaga lucrare în jurul procesului de introspecție, de meditație, de aliniere trup-minte-suflet, astfel încât să descoperi cu fascinație că în adâncul ființei tale există resurse infinite, un potențial ce așteaptă să fie exploatat și o putere incredibilă de a-ți îndeplini cele mai profunde dorințe.

Cartea este potrivită pentru tine dacă:

    Simți că ți-ai pierdut busola și nu te mai regăsești;
    Ți-ai propus să te oprești din alergatul fără sens și să înveți să te asculți cu adevărat;
     Vrei să umpli rezervorul financiar fără să-l golești pe cel sufletesc;
    Nesiguranța și teama vremurilor actuale îți dau insomnii;
    Simți că nu mai ai energie și faci totul din inerție;
    Vrei să descoperi metode spirituale prin care poți atrage prosperitatea și adevărata bogăție
    Vrei să-și regăsești energia si bucuria de a trai.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.