Calendarul mayas si transformarea constiintei

Calendarul mayas si transformarea constiintei
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 973-1701-35-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 300

DESCRIERE

Profeticul calendar mayaş nu este un reper al mişcării corpurilor planetare. În schimb, el se constituie într-un plan al evoluţiei conştiinţei şi consemnează modul în care curge timpul spiritual, oferind o nouă ştiinţă a timpului.

Calendarul este asociat cu nouă cicluri de creaţie, fiecare dintre acestea reprezentând unul dintre cele nouă niveluri de conştiinţă ale piramidei cosmice mayaşe.
Folosind cercetarea empirică, Carl Johan Calleman relevă modul în care structura piramidală a dezvoltării conştiinţei poate explica aspecte la fel de disparate cum sunt originea comună a religiilor lumii şi nemulţumirea modernă privind accelerarea timpului.

Cititorii vor afla că, de fapt, timpul curge mai repede, pe măsură ce trecem de la Ciclul Planetar al Creaţiei care ne guvernează astăzi, la o nouă frecvenţă, mai înaltă, a conştiinţei - Ciclul Galactic al Creaţiei - care ne pregăteşte pentru nivelul final, Universal, al conştiinţei Iluminate.

„Calendarul mayaş şi transformarea conştiinţei” relevă acest instrument spiritual, care permite o înţelegere mai profundă a naturii evoluţiei conştiente de-a lungul istoriei omenirii, oferind modalităţile concrete prin care noi înşine ne putem alinia cu această evoluţie pe calea către Iluminare.

CUPRINS:

Capitolul 1
Moştenirea civilizaţiei Maya ... 16
Capitolul 2
Cele Treisprezece Ceruri ... 32
Capitolul 3
Cosmologia Arborelui Lumii ... 49
Capitolul 4
Dumnezeu şi religiile istorice ... 76
Capitolul 5
Cele nouă Cicluri ale Creaţiei ... 102
Capitolul 6
Tzolkinul ... 131
Capitolul 7
Ciclul Galactic al Creaţiei ... 147
Capitolul 8
Istoria minţii umane ... 172
Capitolul 9
Desăvârşirea Planului Cosmic ... 202

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.