Calea spre sănătate

Calea spre sănătate
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-47-3324-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256

DESCRIERE

Calea spre sănătate - Mikhail Tombak
 
... oamenii pot fi împărţiţi (fără supărare) în două categorii: „leneşii" şi „harnicii". „Leneşii" aşteaptă ajutorul celorlalţi, lăsând grija pentru propria lor sănătate în mâinile medicilor, bioterapeuţilor etc. „Harnicii" vor să se ajute singuri, să afle cauzele reale ale bolilor de care suferă, numai că nu întotdeauna ştiu cum anume să facă acest lucru.
 
Pentru aceştia din urmă scriu eu cărţi, pentru „harnici". Cât despre „leneşi", îi sfătuiesc să se gândească la o veche vorbă înţeleaptă din Orientul Îndepărtat, care zice: „Nimeni nu va face niciodată nimic dacă nu-şi va satisface mai întâi propriile nevoi şi abia apoi pe ale altuia."
 
De aceea nu puteţi lăsa pur şi simplu pe mâinile altora ce aveţi mai de preţ: viaţa şi sănătatea. Nu vă pierdeţi timpul aşteptând o „miraculoasă vindecare" fără să mişcaţi un deget; nimeni nu se va ocupa de dumneavoastră cu mai multă grijă decât dumneavoastră înşivă. Trebuie să daţi dovadă de voinţă şi rezistenţă, să fiţi nemiloşi faţă de lenea care vă cuprinde, să vă înarmaţi cu foarte multe informaţii, cu experienţă, să vă căutaţi propria cale spre sănătate. După cum se ştie, cine caută întotdeauna găseşte!
 
Filozoful roman Seneca a spus: „Oamenii nu mor, se omoară singuri." Această genială afirmaţie e veche de două mii de ani, şi noi tot ne împotrivim înţelepciunii pe care o conţine. Mă întreb oare de ce. Poate Seneca a spus-o prea puţin răspicat sau poate nu toţi oamenii au reuşit să o noteze?
 
Aşa sau altminteri, noi ne transmitem obiceiurile rele din generaţie în generaţie şi odată cu ele, bolile care ne chinuie. În chip de justificare, spunem că trăim vremuri grele şi că ne apasă povara progresului civilizaţiei. Sau poate mai degrabă ne apasă greutatea excesivă a trupurilor, lenea şi cel mai profund dispreţ pe care-l avem faţă de regulile fiziologice pe baza cărora funcţionează organismul nostru...
 
CUPRINS:
 
Cititorilor mei
 
Vindecarea bolilor incurabile. Convorbire cu prof. dr. Mikhail Tombak
În armonie cu natura
 
Ce este boala?... 21
Putem trăi 150 de ani?... 25
Neînţelegerea propriului organism... 28
 
Lipsa unei viziuni pozitive asupra vieţii... 60
Neglijarea coloanei vertebrale... 69
 
Curăţarea organismului... 120
Igiena exterioară a corpului... 121
Igiena interioară a corpului... 126
Modalităţi suplimentare de curăţare a organismului... 144
 
Deficienţa de oxigen din organism... 156
Respiraţia e ca viaţa... 159
 
Apa: otravă sau medicament... 165
 
Alimentaţia necorespunzătoare... 180
Ce mâncăm şi ce ne „mănâncă" pe noi... 180
Dependenţa de lapte... 183
Făină sau suferinţă... 186
Alimentaţia incorectă... 189
Dieta anti-cancer... 194
Listă alfabetică a bolilor... 203
Bolile de la A la Z... 204

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0563 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.