Calea revelată - Oprah Winfrey

Calea revelată - Oprah Winfrey
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-196-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208

DESCRIERE

Calea revelată - Oprah Winfrey
 
... adevărata ta menire este să descoperi cât mai repede cu putință care este scopul tau in viata, cine ai fost destinat să fii și să-ți slujești chemarea cât mai bine. Călătoria ta începe aici.
 
În cartea ei cea mai recentă, Calea revelată, Oprah îți dezvăluie modurile prin care îți poți cunoaște adevărata natură, oferindu-ți mijloacele pentru a dobândi nu doar o viață plină de succes, ci și una plină de sens. Cele zece capitole ale cărții sunt concepute în așa fel încât să te ajute să recunoști bornele cele mai importante de pe drumul descoperirii de sine, arătându-ți la ce folosesc obstacolele pe care ți le scoate viața în cale și ce îți trebuie cu adevărat ca să dobândești fericirea.
 
Oprah deschide fiecare capitol cu experiențele personale care au ajutat-o să-și facă viața mai bună. Apoi continuă cu sfaturi înțelepte de la personalități dintr-o mare varietate de domenii, care te îndeamnă să meditezi la menirea ta pe lume și la cum ai putea să ți-o îndeplinești cu pasiune și perseverență. Celebrități precum Eckhart Tolle, Brené Brown, Lin-Manuel Miranda, Elizabeth Gilbert, Jay-Z și Ellen DeGeneres îți împărtășesc cele mai importante lecții învățate de-a lungul propriului lor drum către o viață plină de sens.

Ilustrată cu peste 100 de fotografii minunate, Calea revelată îți oferă un foarte frumos ghid pentru dobândirea unei vieți puse în slujba vocației tale, oricare ar fi ea.
 
CUPRINS:
 
Introducere
1. SEMINTELE
2. RĂDĂCINILE
3. ŞOAPTELE
4. NORII
5. HARTA
6. DRUMUL
7. URCUŞUL
8. DARUL
9. PREMIUL
10. ACASA
Epilog

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0196 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.