Calea directă spre vindecare

Calea directă spre vindecare
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-551-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208

DESCRIERE

Calea directă spre vindecare. Sfânta Treime a Energiei, Luminii şi Informaţiei - Eric Pearl, Jillian Fleer
 
Cauţi vindecare fizică, mentală, emoţională sau spirituală pentru tine sau pentru cineva drag? Citeşte cartea Calea directă spre vindecare şi intră în cea mai profundă şi complexă experienţă de vindecare!
 
Scrisă de renumitul vindecător şi chiropractician dr. Eric Pearl împreună cu cercetătoarea şi conferenţiara Jillian Fleer, cartea de faţă este susţinută de fizica cuantică şi de o perspectivă nonduală asupra realităţii. Cu exerciţii plăcute şi uşor de urmat la sfârşitul fiecărui capitol, vei deveni catalizatorul suprem pentru schimbări subtile şi spectaculoase în viaţa ta şi a celorlalţi, fără practici care consumă timp sau energie.
 
Prin ateliere, seminare şi programe de formare, experienţa Vindecării Reconective a revoluţionat viaţa a milioane de oameni de pe tot Globul. Acum e rândul tău! Cartea Calea directă spre vindecare te invită să fii cine eşti cu adevărat şi îţi oferă cheile celui mai bine păstrat secret pe care îl vei descoperi vreodată: cum să fii o persoană fericită, iubitoare, sănătoasă si vindecată!
 
CUPRINS:

Prefaţă
Introducere
Inainte să citeşti mai departe
Capitolul 1. Darul vindecătorului... 15
Capitolul 2. Darul Energiei, Luminii şi Informaţiei... 36
Capitolul 3. Darul de a primi... 70
Capitolul 4. Darul nepăsării conştiente... 103
Capitolul 5. Darul catalizatorului coerent... 135
Capitolul 6. Darul distanţei... 154
Capitolul 7. Eu sunt vindecătorul... 169
Sugestii de încheiere... 204
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0457 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.