Bucuria lui Hristos te va tamadui

Bucuria lui Hristos te va tamadui
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 424
Categoria: Religie

DESCRIERE

Bucuria lui Hristos te va tamadui - sf. Porfirie Kavsokalyvitul
 
... din clipa aceea [când Cuviosul a primit la vârsta de 16 ani Harul în chip simţitor, pe când se afla la Kavsokalyvia], simţurile sale s-au deschis şi rugăciunea a căpătat puterea de a pătrunde peste tot. Harul vederii cu duhul, primit de la Dumnezeu, nu lucra la o scară redusă, ci la una foarte amplă. Auzea, mirosea şi vedea totul de la distanţă de kilometri. Vorbea despre toate cu delicateţe şi gingăşie, despre univers, ceruri, planete, ştiinţă, flori, păsări, natură, suflet, inimă, minte şi comportamentul oamenilor, despre dumnezeiasca Liturghie, despre imnurile bisericeşti...
 
... cartea prezintă o parte însemnată a minunilor, semnelor și vindecărilor dăruite de Harul dumnezeiesc celor ce s‑au apropiat de Sfântul Porfirie Kavsokalyvitul, cerându‑i ajutorul.

Lectura acestora se dovedește a fi o adevărată „răpire în Împărăția lui Dumnezeu”. Prin cele descrise ni se dezvăluie că fiecare dintre noi poate avea parte de lucrarea harică, tămăduitoare a toată neputința, pentru rugăciunile și cu binecuvântarea acestui Cuvios Părinte, care, vorbind despre toate cu delicatețe și gingășie, învăța ca nimeni altul cum sufletul omenesc poate trăi bucuria vindecătoare a lui Hristos.

Cu aceste rânduri, „vom intra într‑un fel anume și noi în aura sfântă și luminoasă care izvorăște din inima sa, ce s‑a făcut inimă a lui Hristos”, și vom ajunge să pricepem, din făptuirile sale, rostul și semnificația profunde ale cuvintelor de Dumnezeu insuflate rostite de el însuși:

„Să știți că Sfinților lui Dumnezeu le stă totul în putință. Sfântul poate cere de la Dumnezeu tot ce vrea, și Dumnezeu îi va da lui. De aceea, în clipele grele pe care le întâmpinați, să‑i che­mați în rugăciune, fiindcă puterea Sfinților e nebănuit de mare.”
...
„Dumnezeu v‑a binecuvântat foarte, dându-vă un Por­fi­rie! Asemenea Părintelui Porfirie nu există nimeni altcineva în toată lumea.” Părintele Sofronie de la Essex
 
CUPRINS:
 
Prologul editorului
Nota introductiva
Cateva date biografice despre Sfantul Prfirie
Abrevieri
Venirea harului dumnezeiesc asupra Sfantului la Kyriakonul de la Kaysokalyvia
Intru lumina lui hristos si a sfintilor
Harisma vederii cu duhul
Harisma Prorociei
Harisma prezenteiduhovnicesti si a lucrariide la distanta
Harisma de a diagnostica si de a vindeca
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Religie

Created in 0.0333 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.