Biologia credinţei

Biologia credinţei
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-1701-39-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 288

DESCRIERE

Biologia credintei - eliberarea puterii constiintei, a materiei si a miracolelor - Bruce H. Lipton
 
Această carte va schimba pentru totdeauna părerea pe care o aveţi despre propriul vostru mod de a gândi. Descoperiri ştiinţifice uluitoare, legate de efectele biochimice ale funcţiilor creierului, arată că celulele din corp sunt afectate de gândurile noastre.

Autorul - un renumit biolog în cercetarea funcţionării celulei - descrie traseele moleculare precise prin care se întâmplă acest lucru. Autorul foloseşte un limbaj simplu, imagini, exemple cotidiene şi mult umor, pentru a demonstra cum noua ştiinţă a Epigeneticii revoluţionează felul în care înţelegem legătura dintre minte şi materie, dar şi profundul efect pe care îl are asupra vieţilor noastre personale şi asupra vieţii colective a speciei noastre.

Implicaţiile acestei cercetări modifică în mod radical înţelegerea asupra vieţii. Ni se demonstrează că genele şi ADN-ul nu ne controlează corpul biologic, ci că ADN-ul este controlat de semnale din afara celulei, inclusiv de mesajele energetice ce emană din gândurile noastre pozitive şi negative.

CUPRINS:

Introducere... 21

Capitolul 1:
Lecţii din vasul Petri: Cu veneraţie pentru celulele inteligente şi pentru studenţii inteligenţi... 39

Capitolul 2:
"Este mediul, prostule"... 64

Capitolul 3
Membrana magică... 97

Capitolul 4
Noua fizică: cu amândouă picioarele ferm... în aer... 122

Capitolul 5
Biologia şi credinţa... 158

Capitolul 6
Dezvoltare şi protecţie... 190

Capitolul 7
Cum să fim părinţi conştienţi: părinţii - specialişti în inginerie genetică... 203

Epilog
Spiritul şi ştiinţa... 241
Anexa... 268

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.