Binecuvânteaza aceasta hrana

Binecuvânteaza aceasta hrana
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-126-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 198

DESCRIERE

Binecuvânteaza aceasta hrana - binecuvântari stravechi si contemporane din înteaga lume - Adrian Butash
 
Rugaciunea rostita înainte de masa este cea mai întâlnita forma de rugaciune din lume, un act de veneratie comun fiecarei civilizatii din istoria omenirii. Experienta universala a împartasirii hranei îi conecteaza în mod fundamental pe oameni între ei, pe ei cu natura si cu infinitul. Exprimarea recunostintei pentru hrana primita este o traditie milenara minunata care celebreaza milostivirea divina.
 
Cartea Binecuvânteaza aceasta hrana reuneste 150 de rugaciuni la vremea mesei, selectate din cele mai cunoscute religii ale lumii, din traditii milenare si din opera unor mari poeti si gânditori - de la Shakespeare pâna la capetenia Tecumseh, din ortodoxia copta pâna la traditia poporului tamil, de la câmpiile amerindienilor pâna în Pakistan. Fiecare rugaciune este introdusa în contextul cultural si istoric. Cartea contine si doua rugaciuni în limbajul american al semnelor, precum si rugaciunea "Binecuvânteaza aceasta hrana" exprimata în 19 limbi
 
CUPRINS:
 
Lista de rugaciuni, dupa origine... 7
Multumiri... 11
Introducere
Binecuvântarea hranei uneste întreaga omenire... 13
Rugaciuni
în ordine cronologica (pâna în prezent)... 33
Binecuvântare în limbajul american al semnelor... 180
Binecuvântare a unui copil în limbajul american al semnelor... 181
"Binecuvânteaza aceasta hrana" în nouasprezece limbi... 182
Surse si permisiuni... 183
Indice al primelor rânduri din rugaciuni... 191
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.