Aventuri în Antropocen

Aventuri în Antropocen
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786067108668
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 480

DESCRIERE

Aventuri în Antropocen - Gaia Vince    
 
Călătorii prin lumea modelată de om
 
În ultimele decenii, ființele umane au produs asupra mediului un impact comparabil cu schimbările ce au loc în milioane de ani. Omenirea a devenit o forță asemănătoare erupțiilor vulcanice și asteroizilor care au lovit Pământul. Ne aflăm acum la granița a două ere geologice, lăsând în urmă Holocenul pentru a pătrunde în Antropocen, Epoca Omului.
 
Pentru a documenta viața semenilor în aceste vremuri tulburi, Gaia Vince s-a hotărât să călătorească prin întreaga lume. De la ghețarii artificiali din Himalaya, munții pictați din Peru, recifele electrificate din Maldive până la insulele de deșeuri din Caraibe, ea a găsit comunități care se străduiesc să rezolve problemele pe care tot noi le-am creat.
 
CUPRINS:

Capitolul 1: Atmosfera
Capitolul 2: Munții
Capitolul 3: Apele curgătoare
Capitolul 4: Terenurile arabile
Capitolul 5: Oceanele
Capitolul 6: Deşerturile
Capitolul 7: Savanele
Capitolul 8: Pădurile
Capitolul 9: Rocile
Capitolul 10: Orașele
Epilog:
Epoca pe care am creat-o.
Mulțumiri
Note de final
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinta si spiritualitate

Created in 0.0439 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.