Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale

Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale
-8%
Preț: 23,00 lei
25,00 lei (-8%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8863-52-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208

DESCRIERE

Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale - Emil Străinu, Mihail Vinogradov
 
... in aceasta carte Emil Străinu ne prezintă modul în care Mihail Vinogradov a pus bazele cercetării extrasenzoriale în Federaţia Rusă. În acest sens, Vinogradov a înfiinţat, în premieră, un Centru de cercetări... În carte sunt prezentate bazele activităţii de cercetare extrasenzorială, calităţile pe care trebuie sa le posede cercetătorii extrasenzoriali, cât şi modul de acţiune şi de protecţie, în desfăşurarea cercetării şi activităţii extrasenzoriale. Sunt prezentate pentru prima data, în mod concret, zeci de cazuri reale, bine documentate, care, până în prezent, erau cunoscute doar de Serviciile secrete sau de iniţiaţi.
 
Volumul de faţă este un adevărat manual pentru cei care vor să-si dezvolte capacităţile extrasenzoriale sau vor să-şi deschidă cabinete de cercetare psihotronică extrasenzorială. Citind această carte, veţi învăţa să vă apăraţi şi să contracaraţi acţiunile extrasenzoriale ostile, să puteţi avea acces la informaţii, ascunse publicului larg. (Col. prof. univ. dr. Emil Stan)
 
CUPRINS:
 
Introducere
Despre autor: „strângătorul extrasenzorilor"
Din biografia lui Mihail Vinogradov
Prefaţă
Cercetări sub parafa „strict secret"
    PARTEA I
DESPRE NATURA EXTRASENZORIALULUL DE CARE ERAU FOARTE INTERESAŢI STALIN, HITLER, SERVICIILE DE INFORMAŢII ŞI ANCHETATORII DIN SUA... 19
    PARTEA a II-a
ÎN SPATELE CULISELOR „BĂTĂLIEI EXTRASENZORILOR"... 57
Şapte cele mai frecvente întrebări puse de telespectatorii postului TNT... 58
Cele mai interesante opt experimente ale „Bătăliei"... 83
    PARTEA a III-a
30 CELE MAI RĂSUNĂTOARE DOSARE, CARE AU FOST CERCETATE CU SUCCES ÎN CENTRUL LUI VINOGRADOV... 105

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.