Astromedicina. Cheile astrologice ale terapiei bolilor

Astromedicina. Cheile astrologice ale terapiei bolilor
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1965-12-3
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 314

DESCRIERE

„Astromedicina” pare, la prima vedere, o lucrare de astrologie medicală sau un manual de terapii naturiste. Este însă şi o iniţiere în astrologie pentru practicanţii medicinei alternative, şi o iniţiere în medicina neconvenţională pentru astrologi, realizând o fuziune amplă între cele două domenii (autorul fiind atât medic, cât şi astrolog).

Lucrarea de faţă este o sinteză majoră a terapiilor alternative, trecând prin astrologia medicală, astrobiochimie (care este o ramură a homeopatiei), medicina ayurvedică (străvechea artă vindecătoare şi armonizatoare a Indiei), fitoterapie, cristaloterapie, psihosomatică, medicina cauzală (popularizată de binecunoscutul Lazarev), medicina tradiţională chineză (aducându-se în discuţie faimoasele meridiane energetice).

Conexiunile dintre Ayurveda şi astrologie, care ocupă cea mai importantă parte din carte, sunt o premieră în literatura de specialitate românească. în final, exemplele concrete oferite cititorului arată caracterul practic al acestor informaţii, fiind o invitaţie la studiu şi aplicare, spre beneficiul fizic, psihic şi spiritual al tuturor.

CUPRINS:

Structura ocultă a fiinţei umane. Astrologia şi sărurile minerale. Astrologia ayurvedică - principii teoretice. Astrologia ayurvedică - aplicaţii practice. Terapeutica în astrologia ayurvedică. Meridianele energetice şi astrologia. Medicina alopată şi astrologia. Elemente dominante în astrogramă şi amprenta lor astrală. Tranzitul lui Saturn şi efectul său în astrologia medicală. Elemente de astropsihosomatică. Astrograme şi interpretări. Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0399 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.