Astrologia pentru începători. Invaţă cum să-ţi citeşti harta natală

Astrologia pentru începători. Invaţă cum să-ţi citeşti harta natală
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-639-553-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 240

DESCRIERE

Astrologia pentru începători. Invaţă cum să-ţi citeşti harta natală - David Pond
 
Am ajuns să cred că fiecare hartă natală este potrivită pentru persoana care o trăieşte. Este ca şi cum acest tipar astrologic cu care te-ai născut a fost cumva aranjat de tine şi de sufletul tău pentru a reflecta lecţiile adecvate pe care trebuie să le înveţi în această viaţă. Nu pot dovedi validitatea acestei perspective, dar îmi place să abordez astrologia cu această atitudine.
 
Din acest punct de vedere, nu există hărţi bune sau rele, nu există zodii bune sau rele, nu există aspecte bune sau rele. Fiecare hartă natală este alcătuită din planetele, zodiile, casele şi aspectele care reflectă modelele adecvate cu care individul respectiv trebuie să lucreze în această viaţă. E important să adopţi această atitudine înainte de a-ţi împărtăşi cunoştinţele astrologice cu alţii. Invariabil, atunci când alţi oameni vor afla că studiezi astrologia, unii vor dori să ştie ce le poţi spune despre zodia şi astrograma lor.
 
Pe măsură ce îţi adânceşti studiul, este posibil să întâlneşti atât zodii preferate, cât şi unele mai puţin preferate, pe baza experienţelor pe care le-ai avut cu persoane din aceste zodii. Acest lucru este firesc, dar nu uita că fiecare zodie are frumuseţea sa şi că fiecare planetă are o funcţie sănătoasă. Păstrează această atitudine ca standard şi ca măsură a momentului în care eşti gata să îţi împărtăşeşti cunoştinţele astrologice cu ceilalţi. - David Pond

CUPRINS:

Introducere

Capitolul 1. Diagrama natală... 13
Capitolul 2. Semnele zodiacale... 18
Capitolul 3. Cele 12 zodii... 31
Capitolul 4. Planetele... 90
Capitolul 5. Casele... 152
Capitolul 6. Aspectele... 172
Capitolul 7. Planetele retrograde şi semnele interceptate... 192
Capitolul 8. Interpretarea hărţilor... 200

Anexa 1. Scrie-ţi propria astro-poveste... 205
Anexa 2. Cuvinte-cheie astrologice... 217
Glosar... 229
Lecturi recomandate... 233
Mulţumiri... 235
Despre autor... 237

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0472 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.