Astrologia evolutiva

Astrologia evolutiva
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1965-45-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 240
Categoria: Astrologia

DESCRIERE

Astrologia evolutivă. Cheile astrologice ale elevării spirituale - Sorin Bratoveanu
 
... autorul analizează în această carte modul în care fiecare dintre noi ne raportăm la spiritualitate pornind de la harta natală personală, precum şi maniera în care putem înţelege anumite decaloguri morale, occidentale şi orientale, din perspectivă astrologică. Având drept punct de plecare unele conjuncturi astrologice speciale, autorul indică anumite momente de bun augur, în care eforturile de natură spirituală sunt încununate de succes, deschizând astfel calea către un progres evolutiv semnificativ.
 
Mai departe aflăm despre legile spirituale care stau la baza funcţionării astrologiei şi despre modul în care aceste legi se aplică în descifrarea astrelor. Din aceasta lucrare nu lipsesc teme ezoterice precum Atributele Divine şi conexiunea acestora cu astrologia.
 
Prin intermediul acestei cărţi vom face, de asemenea, o incursiune în astrologia indiană şi tibetană, în care descoperim potenţiale corelaţii între astrologie şi unele practici spirituale orientale. De asemenea, pentru scurt timp poposim pe tărâmul astrologiei chineze şi al doctrinei taoiste.
 
În final, autorul descifrează astrogramele unor îndrumători spirituali moderni, foarte cunoscuţi, demonstrând astfel aplicabilitatea informaţiilor pe care le prezintă în acest volum.

Lucrarea constituie un ghid de spiritualitate ce se bazează pe folosirea inspirată a astrologiei, dincolo de simplele predicţii cotidiene, cât şi un îndemn de a regăsi dimensiunile cele mai profunde ale fiinţei umane pornind de la o simplă conjunctură astrală natală.
 
CUPRINS:
 
Introducere
Evoluţia spirituală în viziunea astrologiei europene - partea I... 19
Evoluţia spirituală în viziunea astrologiei europene - partea a 2-a... 63
Astrologie evolutivă previzională... 111
Cele şapte Atribute Divine fundamentale şi astrologia... 127
Legile spirituale şi aplicarea lor în astrologie... 143
Practici spirituale hinduse şi tibetane bazate pe astrologie... 177
Spiritualitatea şi astrologia chineză... 191
Exemple practice... 225
Bibliografie... 233
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.