Astavakra Gita

Astavakra Gita
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 973-1837-18-5
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 128
Categoria: Religie

DESCRIERE

Trecerea dincolo de aparente, aflarea acelui inexprimabil al existentei de dincolo de minte, este demersul spre care ne invita Astavakra. Si o face atat sugerand direct anumite atitudini, cat si eliminand idei si conceptii gresite.

Cu toate acestea, Astavakra Gita nu este o descriere concreta a unei tehnici de eliberare. Nu ofera propriu-zis o metoda prin care se poate scapa de iluzie, ci urmareste sa trezeasca in cititor acea dorinta dupa inefabil, acea aspiratie de regasire a unitatii si implinirii, acea dorinta de a fi fericit dincolo de conditionarile acestei lumi. Ofera de asemenea reperele care sa il ajute sa recunoasca faptul ca este deja acolo, ca in cele din urma traieste mereu in acea Constiinta a purei Existente.

Cartea e o invitatie la introspectie, la meditatie si la cunoasterea de sine. Nu e un demers filozofic sau de natura logica, ci o chemare catre acea profunzime a Constiintei in care toate lucrurile se intalnesc intr-o aceeasi unica realitate.

Din Cuprins:

Aceia care doresc plăcerea şi aceia care doresc eliberarea sunt toţi în samsara, dar cel care are un suflet mare, care nu doreşte nici plăcerea, nici eliberarea, este foarte rar.
Binecuvântat este cel care se cunoaşte pe el însuşi şi există la fel în toate stările, cu o minte eliberată de dorinţă faţă de ceea ce vede, aude, simte, miroase, gustă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0348 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.